BREAKING! Marcel Pavel a fost externat de la Institutul „Matei Balș”. Cum se simte acum artistul, la trei săptămâni de la contaminarea cu noul coronavirus

Publicat: 01/07/2020 | 12:14
BREAKING! Marcel Pavel a fost externat de la Institutul „Matei Balș”. Cum se simte acum artistul, la trei săptămâni de la contaminarea cu noul coronavirus

Timp de trei săptămâni, artistul Marcel Pavel a fost infectat cu noul coronavirus. În dimineața de miercuri, 1 iulie, cântărețul a fost externat de la Institutul „Matei Balș”, acolo unde a fost tratat de specialiștii în boli infecțioase.

Din primele informații, se pare că starea artistului s-a îmbunătățit vizibil în ultimele zile, iar în urma tratamentelor aplicate, el a fost vindecat complet, putând fi, astfel, externat după ce a făcut testul de confirmare negativ.

CITEȘTE ȘI: A fugit din Capitală de teama coronavirusului, dar s-a infectat la filmări. Alina Pușcaș, dezvăluiri înainte de a se interna în spital

Cântărețul a părăsit Spitalul Matei Balș din Capitală în jurul orelor 11.30, iar la plecare, a fost așteptat de un amic foarte mult, care a încercat să fie discret. În perfectă stare de sănătate, Marcel Pavel s-a urcat într-o limuzină Audi Q7, și imediat s-a îndreptat către casă, acolo unde abia a așteptat să revină.

”Am fost foarte bine tratat în clinică, dar dorul de familie m-a marcat în tot acest timp. Este foarte dificil să nu primești vizite și să îi vezi pe cei dragi doar prin intermediul telefonului”, le-a mărturisit îndrăgitul cântăreț prietenilor.

CITEȘTE ȘI: Adriana Bahmuțeanu, confesiuni intime despre relația cu Nikos: „Îmi spune că sunt frumoasă, chiar și dacă abia m-am trezit dimineața!”

Apropiații lui Marcel Pavel au povestit că el a mai trecut prin momente dificile la spital, dar a preferat să nu mai vorbească deloc pe marginea lor în ultimul timp.

”Cel mai important lucru este acela că se simte bine, că nu mai are stările acelea legate de imposibilitatea de a respira normal sau de a avea dureri. titul este în regulă și Marcel poate să revină la viața normală de familie, dar și cea profesională”, au povestit prietenii lui Pavel.

CITEȘTE ȘI: Coronavirusul te poate ucide și fără să fii infectat. Încă o celebritate s-a sinucis din cauza depresiei provocată de izolare. FOTO