Adriana Bahmuțeanu, confesiuni intime despre relația cu Nikos: „Îmi spune că sunt frumoasă, chiar și dacă abia m-am trezit dimineața!”

Publicat: 30/06/2020 | 13:49
Adriana Bahmuțeanu, confesiuni intime despre relația cu Nikos: „Îmi spune că sunt frumoasă, chiar și dacă abia m-am trezit dimineața!”

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre relația cu artistul grec Nikos Papadopoulos. Jurnalista iubește cu patos și este împlinită sufletește. Aceasta a mărturisit că Nikos a fost lângă ea trup și suflet și că se îmțeleg de minune.

Deși s-a aflat târziu în presă că sunt împreună, Adriana nevrând să facă publică relația, cei doi și-au consolidat relația și se simt extrardinar de bine împreună. Bahmuțeanu a mărturisit că ei locuiesc de multă vreme împreună, încă dinaintea pandemiei, povestește bruneta într-un interviu pentru Click.ro

CITEȘTE ȘI: Doliu în lumea filmului. Marea actriță Linda Cristal s-a stins din viață la 89 de ani

„Avem o relaţie bună, consolidată, a trecut perioada aia de fluturaşi în stomac, de îndrăgosteală, suntem practic doi prieteni foarte buni, doi parteneri de viaţă, ne respectăm, ne iubim şi ştim foarte bine ce vrem unul de la altul, ce vrem de la relaţie şi cum ne dorim să ne trăim viaţa, deci practic noi suntem într-un parteneriat domestic foarte, foarte liniştit.

Noi ne-am mutat de mult împreună, nu de acum, ţi-am zis, inclusiv perioada pandemiei am petrecut-o împreună, fiecare şi-a făcut treaba pe care a avut-o. În plus eu nu am vrut să ne expunem public relaţia tocmai pentru  a nu îl expune pe Nikos unor  situaţii de scandal televizat sau de alte discuţii. El este artist, are o carieră frumoasă, nu am vrut să îl implic în viaţa mea  tumultuoasă. I-am şi explicat lucrul ăsta, că aş vrea să fim discreţi, a înţeles şi dacă nu era chestia cu  izolarea de la Techirghiol probabil nici  acum nu ar fi ştiut oamenii,  publicul larg, că noi suntem împreună…”, a mărturisit jurnalista.

CITEȘTE ȘI: Cel mai nou cuplu din showbiz are deja planuri mari de viitor. Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc fetiță, iar la anul se vor muta împreună

Adriana Bahmuțeanu a mai povestit că Nikos i-a fost alături în cel mai greu moment, acela în care a suferit o intervenție chirurgicală timp de șase ore. Jurnalista a spus că tot spitalul l-a văzut peg rec îngrijorat pentru femeia iubită.

„Noi suntem două persoane mature, pe picioarele lor, doi oameni capabili să se descurce în viaţă, ne-am descurcat întotdeauna, avem  încredere în puterile noastre şi în primul rând în relaţia noastră care este una de prietenie, de amiciţie, de comunicare foarte bună, nu am ezitat niciodată să îi spun cum mă simt sau el să îmi spună cum se simte, în plus, ce mi-a plăcut la el foarte mult este faptul că îmi face complimente foarte des, adică şi când vorbim la telefon pe cameră, pentru că mă sună video, îmi spune cât sunt de frumoasă, chiar dacă abia m-am trezit dimineaţa din pat sau chiar dacă sunt ciufulită sau în pijamale, sau la bucătărie.  
Şi eu îi spun lui la fel! Şi am constatat de fapt, viaţa mi-a demonstrat că în momentele cheie a fost lângă mine trup şi suflet. Anul trecut a trebuit să fac o operaţie şi a durat 6 ore, la Sanador. Iniţial trebuia să dureze două ore şi jumătate însă s-a prelungit pentru că au fost nişte complicaţii. Vreau să spun că Nikos a făcut potecă în acest spital, îl cunosc de la manager până la femeia de serviciu. Toată lumea m-a întrebat cine este grecul nebun care mai avea puţin şi intra în sala de operaţie.”, a mai spus fosta soție a lui Silviu Prigoană.

Copiii celor doi se înțeleg foarte bine

„Am fost în vacanţe cu copiii, am fost în Grecia. Acum nu ştiu dacă cu pandemia asta vom putea merge. Copiilor le-a plăcut în Grecia foarte mult, le place mâncarea grecească, ştiu şi ei câteva  cuvinte în limba greacă. Cel mic a învăţat să facă Souvlaki şi când ne-am întors la Bucureşti s-a lăudat că a învăţat să facă Souvlaki în Grecia. Ne-ar plăcea să mai mergem în vacanţe împreună, mai ales că Nikos are şi el un băiat, este mai mare, are 20 de ani, dar e prieten cu copiii mei. Am fost şi la Slănic Prahova împreună toţi 5, ne-am mai plimbat şi ne-am înţeles excelent.”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Citește și...