Ce sumă de bani plătește Gino Iorgulescu, săptămânal, ca să stea lângă fiul său!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 20/10/2019 | 12:19

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu nu se uită la bani când vine vorba de fiul său, Mario, aflat acum într-o clinică din Milano, după ce a provocat un accident mortal în România. Acesta plătește, săptămânal, o sumă mare pentru cazarea lui la un hotel din apropierea spitalului. 

În ciuda indicațiilor date de către medici, Gino Iorgulescu a decis în urmă cu două săptămâni ca fiul său, Mario, rănit în urma unui accident provocat chiar de el, să fie transferat la o clinică din Milano.

Acesta a fost transportat pe Mario la Clinica San Raffaele, cu ajutorul unei aeronave, dotată exact ca o ambulanță, al cărei cost s-a ridicat la circa 30.000 de euro! Mai mult, la spitalul din Italia, Gino Iorgulescu a scos din buzunar alte zeci de mii de euro pentru tratamentul băiatului.

După ce a fost pus pe un tratament intensiv, starea fiului său s-a îmbunătățit considerabil. Astfel, din surse apropiate, se pare că Mario Iorgulescu a început să meargă!

El a făcut progrese considerabile. Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece”, au dezvăluit apropiații lui Mario Iorgulescu pentru Wowbiz.ro.

Clinica San Raffaele este una dintre cele mai renumite din Europa, iar aici s-au internat nume importante, printre care și fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi. Pe de altă parte, și prețurile sunt pe măsură. De pildă, numai pentru un consult de rutina pretul este de peste 1.500 de dolari.

De asemenea, San Raffaele oferă și cazare pentru însoțitorii celor internați, firește la costuri piperate. Drept dovadă, Gino Iorgulescu plătește bani grei să stea lângă fiul său! Surse apropiate familiei susțin că el stă într-un hotel situate în apropierea spitalului, unde există condiții de lux și personal pe măsură, pentru suma de aproximativ 2500 de euro pe săptămână, relatează aceeași sursă.

Citește și...