Ce surpriză i-a făcut Adelina lui Cristi Chivu chiar de ziua lui

Publicat: 26/10/2018 | 14:51
Ce surpriză i-a făcut Adelina lui Cristi Chivu chiar de ziua lui

Astăzi este ziua fostului fotbalist Cristian Chivu, iar soția lui nu a vrut să treacă acest moment fără să-i declare public iubirea necondiționată. 

Adelina și Cristi Chivu au împlinit anul acesta zece ani de căsătorie. Împreună au două fetițe minunate și o căsnicie așa cum și-au dorit și cum rar mai vezi. Cei doi au reușit să stea departe de scandaluri și formează unul dinrte cele mai solide cupluri.

Astăzi este ziua fostului jucător de fotbal, iar Adelina a vrut să respecte ”tradiția” de a-i comunica public toată iubirea pe care i-o poartă.

Cea mai norocoasa fată din lume! La multi ani, dragule! ❤ #teiubim #lamultiani #iubireamea #perfectman #perfectdad @cristianchivu”, a fost mesajul Adelinei.

Fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a României, Cristian Chivu, s-a căsătorit religios cu Adelina Elisei, în 2008, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Ştirbey, naşi fiind Victor şi Manuela Becali. Ce doi au împreună doi copii, Natalia, în vârstă de 7 ani, și Anastasia, de 5 ani.

Citește și...