Ce tandru e Cosmin Cernat cu soția! Imagini fierbinți din Republica Dominicană

Publicat: 23/03/2018 | 14:09

Prezentatorului Exatlon, Cosmin Cernat,  îi priește Republica Dominicană. Gazda emisiunii-concurs are familia alături de el. Cernat a postat mai multe fotografii de pe plajele exotice unde se distrează alături de soție, atunci când nu filmează pentru Exatlon. Partenera de viață a prezentatorului și-a etalat corpul perfect într-un costum de baie minuscul. Blondina este antrenoare de fitness și are un trup fără cusur. 

Deși concurenții suferă la probe, mănâncă în general orez și fructe și nu au voie să țină legătura cu cei de-acasă, prezentatorul de la Exatlon este mai „răsfățat”.  El se află acolo împreună cu soția și copiii. Soția lui, Mădălina Cernat, fetele lui, Ayana și Maya, a căror mamă este fosta lui soție, campioana mondială la atletism Monica Iagăr, se distrează de minune în Republica Dominicană.

Mădălina Moroșanu reușește să întoarcă toate privirile oriunde își face apariție. Partenera de viață a lui Cosmin Cernat arată ca un manechin. Zilele trecute, prezentatorul Exatlon a postat imagini în care o sărută cu foc pe frumoasa lui soție. Cei doi s-au fotografiat pe plajă, într-un cadru de vis. Când nu filmează, Cernat se relazează cu copiii și cu soția pe plajă.

Mădălina și Cosmin s-au cunoscut la Kanal D

Mădălina Moroșanu și Cosmin Cernat s-au cunoscut la Kanal D, pe vremea când el era prezentatorul știrilor sportive, iar ea prezenta matinalul. După o relație de câțiva ani, cei doi s-au hotărât să facă pasul cel mare, dar în secret. Cosmin și Mădălina s-au căsătorit în 2011. Cei doi au trei copii. Cernat are două fice, Ayana și Maya, din căsnicia cu Monica Iagăr, iar blondina are un fiu din prima căsnicie cu Dumitru Moroșanu.

Citește și...