Ce ţinută va purta Andra de Revelion: „Se spune că…”

Publicat: 30/12/2017 | 17:50
Ce ţinută va purta Andra de Revelion: „Se spune că…”

Andra le-a mărturisit fanilor ei care este superstiţia pe care o urmează cu stricteţe în noaptea dintre ani. Artista a fost asaltată cu mesaje şi urări de bine din partea fanilor săi.

Andra a recunoscut că va păstra tradiţia care spune că Anul Nou trebuie să de prindă purtând culoarea roşie. Acest lucru e foarte uşor pentru ea, roşu fiind culoarea preferată a cântăreţei. În noaptea dintre ani, Andra are programate mai multe concerte, iar 2018 o va prinde pe scenă. Cel mai probabil, artista va purta ceva roşu, pentru a avea noroc tot anul.

„Se spune că trebuie să purtăm roşu în noaptea dintre ani. Eu am purtat în fiecare zi din această vacanţă, că doar e culoarea mea preferată! Voi aveţi vreo superstiţie de Revelion! Vă pup!”, a scris Andra, pe Facebook.

„Un An cu multe realizari si sănătate ţie şi celor dragi ţie! te îmbrăţişez suflet frumos şi bun, Ce frumoasa eşti! Îţi doresc sa ai parte de un an bun cu multe realizări şi împliniri! Te pup”, „Doamne cat de frumoasa esti te iubesc enorm si ii multumesc lui Dumnezeu ca existi in viata mea, Eşti Idolul meu!Te iubesc foarte mult!Ai fost si vei ramane mereu minunata si frumoasa sper sa-mi raspunzi!”, i-au scris fanii Andrei.

Citește și...