Acasă » Exclusiv » Ce ținute au ales vedetele de la Hollywood la Premiile Emmy… Bine / Prost îmbrăcate! Specialistul CANCAN.ro a pus verdictul!

Ce ținute au ales vedetele de la Hollywood la Premiile Emmy… Bine / Prost îmbrăcate! Specialistul CANCAN.ro a pus verdictul!

De: Cristian Blanuta 17/01/2024 | 21:33

Gala premiilor Emmy, care celebrează cele mai bune producţii de televiziune americane, a ajuns, iată, la cea de-a 75-a ediție. Programată, inițial, pentru 18 septembrie 2023, a fost amânată, din cauza grevei actorilor și scenariștilor de la Hollywood. A avut loc, totușu, la începutul acestui an, iar vedetele au pășit cu stil pe covorul roșu. S-au pus, astfel, în valoare cele mai elegante ținute, însă nu toate actrițele au ales cu…stil!

Specialistul CANCAN.RO Adelina Mihalache a făcut o radiografie a ținutelor pe care celebritățile le-au purtat la cel important eveniment din industria audiovizualului. Unele dintre ele nu au ieșit prea bine…

Așa, da!

Aubrey Plaza

Foto: profimedia

Aubrey Plaza a făcut senzație la Premiile Emmy într-o creație spectaculoasă Loewe Primavară/Vară 2024. Detaliile ingenioase și broșa supradimensionată au fost pur și simplu wow! Această rochie cerea o personalitate îndrăzneață și independentă, iar Aubrey a fost alegerea perfectă.

Croiala unică a declanșat o adevărată frenezie pe Twitter, mulți comparând aspectul actriței cu o notiță umană adezivă. De exemplu, un utilizator a editat rochia lui Aubrey cu citatul din Sex and the City: Îmi pare rău, nu pot. Nu mă urî,” referindu-se la scrisoarea pe care Carrie Bradshaw a primit-o când partenerul ei, Jack Berger, a părăsit-o.

Suki Waterhouse

Foto: profimedia

Suki Waterhouse poartă o impresionantă rochie roșie Valentino Spring 2023 Haute Couture cu spatele deschis. Rochia a fost adaptată pentru a oferi o acoperire mai generoasă în față. Deși nu este prima oară când își arată sarcina, a reușit să atragă atenția cu eleganță asupra baby bump-ului său/burticii. Comparativ cu alte apariții celebre, precum Rihanna, Adriana Lima sau Sienna Miller, dezvăluirea sa a fost discretă și plină de stil. Ne place!

Jenna Ortega

Foto: profimedia

Dior a fost bine reprezentat în timpul sezonului de premii din 2024, cu patru doamne îmbrăcate în Dior Haute Couture pentru acest eveniment (Jenna Ortega,Elizabeth Debicki, Quinta Brunson și Kathryn Hah). Jenna Ortega a purtat o rochie Dior Haute Couture fără bretele din tulle cu aplicații florale (ghirlande de glicină, trandafiri și
clematis). Bijuteriile Dior au completat look-ul ei, împreună cu o pereche de pantofi Christian Louboutin Follies Strass care au urmat tema – transparența.

Natasha Lyonne

Foto: profimedia

Super cool! Știe ce face!

Ayo Edebiri

Foto: profimedia

Câștigând al doilea premiu în decurs de câteva zile, Ayo Edebiri a pășit pe covorul roșu purtând o rochie cu corset din piele Louis Vuitton. Sandalele negre Louis Vuitton au completat look-ul împreună cu bijuteriile de la Brilliant Earth.

Meghann Fahy

Foto: profimedia

„The White Lotus” a obținut un total de 23 de nominalizări, iar Jennifer Coolidge a câștigat premiul pentru Cea Mai Bună Actriță într-un Rol Secundar într-o Serie Dramatică. Desigur, Fahy, care a fost și ea nominalizată pentru același premiu, a trebuit să sărbătorească în stil victoriile mari ale show-ului său.

Meghann Fahy a adoptat una dintre cele mai mari tendințe ale sezonului de premii până acum: florile tridimensionale.

Kourtney Kardashian și Travis Barker

Foto: profimedia

La cea de-a 75-a ediție a Premiilor Primetime Emmy, Kourtney Kardashian și Travis Barker au avut o ieșire memorabilă, marcând prima lor apariție publică de la sosirea fiului lor, Rocky Thirteen. Pe covorul roșu, Kourtney Kardashian și Travis Barker au făcut senzație în costume negre și ochelari de soare, îmbrăcați asemănător.

Camila Morrone

Foto: profimedia

Camila Morrone poartă de obicei negru, dar arată uimitor în roșu! Actrița impresionează într-o rochie personalizată Atelier Versace, inspirată de creațiile Versace din anii ’90. Rochia are un corset structurat specific brandului, dar paradoxal, pare lipsit de structură. Uluitor cum o rochie simplă poate fi atât de impresionantă!

Sarah Snook

Foto: profimedia

Sarah Snook s-a remarcat la Premiile Emmy, strălucind într-o rochie roșie semnată Vivienne Westwood. În sfârșit o aparitie bună a ei!

Așa, nu!

Jennifer Coolidge

Foto: profimedia

Câștigătoarea premiului pentru Actrița Secundară într-un Rol Dramatic a obținut al doilea premiu Emmy pentru rolul său din „The White Lotus”. Meh, nici bine nici rau! Mai bine Dolce decat Etro!

Alex Borstein

Foto: profimedia

Alex Borstein din ‘The Marvelous Mrs. Maisel’ a fost nominalizată la un premiu Emmy pentru Actrița Secundară Remarcabilă într-o Serie de Comedie, dar ținuta ei a fost surprinzător de slabă. Cu sutienul la vedere și pene, cu siguranță merită să-și concedieze stilistul.

Kathryn Hahn

Foto: profimedia

Kathryn Hahn în Dion Haute Couture Primavara 2019. Detaliile sunt remarcabile, însă cu un top atât de transparent, primul lucru pe care îl observi întotdeauna este sutienul.

Ali Wong

Foto: profimedia

De obicei elegantă, Ali Wong a avut o apariție total neinspirată într-o rochie care pare a fi un proiect de creație DIY eșuat.

Quinta Brunson

Foto: profimedia

Quinta Brunson în Dior Haute Couture. Culoarea e frumoasă, însă materialul a stricat tot! Pare o rochie șifonată!

Simona Tabasco

Foto: profimedia

Pare o rochie foarte complexă, însă nu o avantajează lungimea și forma. Rochia a arătat mai bine pe runway.

Cine este specialistul CANCAN?

Adelina Mihalache este stilistă și critic de modă. Ea a absolvit cursurile Universității Naționale de Arte din București, Secția Modă, și a obținut diploma de master la Università della Moda din Milano.

Începând din 2023, colaborează cu Grupul de presă Gândul. Adelina Mihalache a fost premiată pentru creativitatea sa în cadrul unor numeroase evenimente de modă organizate de industria de fashion atât în România, cât și în Cehia, Ungaria, Italia sau Germania.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...