Ce tragedie! Adina și Lucian au murit în accidentul din Sibiu. Aveau 23 de ani, așteptau un copil și urmau să se căsătorească

Publicat: 14/10/2019 | 16:27

Adina Roșca și Lucian Popa, doi tineri în vârstă de 23 de ani, au murit, iar alți doi au fost răniți, în urma unui accident produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DN14, în zona localității Laslea, județul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DN 14, la kilometrul 80, în zona localității Laslea. Polițiștii susțin că șoferul unei mașini care mergea spre Sighișoara a intrat pe contrasens și s-a lovit de o altă mașină care venea din sens opus.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Sibiu au anunțat că, la sosirea echipajelor la fața locului, doi tineri, se pare soț și soție, ambii de 23 de ani, din județul Mureș, au fost găsiți decedați.

Alți doi tineri aflați în cealaltă mașină implicată în accident au fost răniți. Este vorba de un bărbat de 25 de ani, din Mureș, care prezenta un traumatism toracic și suspiciune de fractură la piciorul drept, și de un alt rânăr de 24 de ani, tot din Mureș, care a suferit o fractură de bazin.

Victimele au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD sosite de la Sighișoara și au fost transportate la UPU Târgu Mureș.

Sâmbătă aveau cununia și ea era însărcinată în șapte luni”, a declarat mama lui Lucian, distrusă de durere.