Ce transformare șocantă! Cum arată acum Dan Bordeianu, la 12 ani de la despărțirea de Adela Popescu

Publicat: 12/08/2019 | 10:07

Dan Bordeianu și-a lăsat barbă și plete, iar fanii de pe rețelele de socializare – care îl țineau minte din perioade mai îndepărtate sau din vremea în care forma un cuplu împreună cu Adela Popescu – au rămas surprinși de noul aspect al actorului de 43 de ani.

Dar trebuie spus că această radicală schimbare de look are un motiv… cinematografic. Dan Bordeianu filmează, acum, pentru un nou film, ”Căutătorul de vânt”, în care v-a juca alături de Adrian Titieni, informează Viva!.

Unul dintre fanii lui Dan Bordeianu a reacționat pe pagina acestuia de socializare, după ce a fost postată fotografie în care el apare alături de Adrian Titieni.

„Am şi eu demonii mei, dar am avut mai mulţi în trecut”

În 2015, Dan Bordeianu s-a însurat cu Teodora și împreună au o fetiță.

„Am şi eu demonii mei, dar am avut mai mulţi în trecut. Acum pot spune că sunt într-o zonă de echilibru. Când rostesc aceste cuvinte, ele îmi sună ciudat. Dar chiar sunt. Probabil, pentru că luptele care s-au dat în mine în trecut au fost cauzate şi de faptul că nu trăiam în prezent. Mă urmărea trecutul şi mă speria viitorul. Acum am învăţat să pun o fundiţă (aşa cum prind crăpăturile lemnului în lucrările mele) peste aceste imperfecţiuni şi să mă bucur de prezent. Nici măcar faptul că Maria creşte văzând cu ochii nu mă mai sperie, doar mă bucur la maximum de fiecare secundă fabuloasă petrecută alături de ea’, a declarat Dan Boerdeianu într-un interviu pentru  „Formula AS”.

Citește și...