Ce vedete au donat sânge pentru Mihai Constantinescu! Starea cântărețului e în continuare gravă

Publicat: 18/06/2019 | 21:36
Ce vedete au donat sânge pentru Mihai Constantinescu! Starea cântărețului e în continuare gravă

La Spitalul Floreasca, unde se află internat Mihai Constantinescu, au donat marți, 18 iunie, sânge, peste o sută de persoane până la orele prânzului, după ce familia a făcut un apel în acest sens. Printre cei care au venit să doneze se numără şi Iuliana Marciuc, dar şi artistul Petre Geambaşu, împreună cu soţia, însă aceştia nu au putut dona.

Mihai Constantinescu are o şansă să trăiască! Artistul, care se zbate între viaţă şi moarte de mai bine de o lună de zile, pe un pat de spital, este iubit de Dumnezeu. Peste 100 de persoane s-au gândit să-l ajute în momentele grele în care se află, după ce familia şi apropiaţii au făcut un apel, anunță click.ro.

Prieteni, colegi şi admiratori au fost să doneze sânge pentru Mihai Constantinescu la centrul de transfuzii din incinta Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală. Între aceştia s-au aflat foarte mulţi tineri. Orice persoană care a dorit să ajute a fost binevenită, indiferent de grupa sanguină.

Se donează sânge indiferent de grupa sanguină la spitalul Floreasca, centrul de transfuzii. Specificaţi pentru cine donaţi! Vă mulţumesc din suflet!”, spunea soţia artistului, Simona.

Printre donatori s-a numărat şi vedeta tv Iuliana Marciuc, care a dorit să-i fie alături lui Mihai, dar şi să dea un exemplu, ca oamenii să sară în ajutor şi să doneze sânge, de care este atât de nevoie în spitalele de la noi.

Şi Petre Geambaşu cu soţia sa au vrut să doneze sânge pentru prietenul lor, dar nu au putut face acest gest, din cauza vârstei

Citește și...