Ce veste pentru Elena Udrea! Avocatul ei a făcut anunțul

Publicat: 26/10/2018 | 22:17
Ce veste pentru Elena Udrea! Avocatul ei a făcut anunțul

Elena Udrea se află în închisoare, în Costa Rica, dar avocatul ei, Veronel Rădulescu, îi dă o veste dătătoare de speranțe: ar putea fi eliberată! Următorul termen este pe 2 noiembrie.

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului,ar putea fi pusă în liberatate, potrivit avocatului său, Veronel Rădulescu. Aflat într-o discuție cu prezentatorul Victor Ciutacu, Veronel Rădulescu a făcut dezvăluirea. (CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA, PRIMA DECLARAȚIE DIN ÎNCHISOAREA DIN COSTA RICA! CE A TRANSMIS PRIN TELEFON)

Udrea este la un pas de a fi eliberată din închisoarea costaricană „El Buen Pastor”, iar acest lucru s-ar putea datora faptului că fostul politician și-a mărit echipa. Udrea a mai angajat un avocat, care crede că sâmbătă poate fi ziua decizivă, iar clienta lui ar putea fi din nou în liberatate.

„Și-a mai angajat un avocat, și-a întărit echipa. Trebuie să primească un răspuns în legărură cu posibilitatea de a reveni alături de copii azi sau mâine. Nu știu dacă Interpol are vreun interes să atace o asemenea decizie. Mai e un termen pe 2 noiembrie, când va fi luat în calcul și statutul de refugiat, și pe cel de mămică”, a spus Veronel Rădulescu la România TV.

Elena Udrea și Alina Bica, arestate în Costa Rica

Elena Udrea și Alina Bica au fost arestate în Costa Rica, acolo unde se aflau din februarie, când au cerut statutul de refugiat politic. „Ambele sunt reţinute la noi, sunt în detenţie preventivă, se aşteaptă ca procesul de extrădare să fie pus în aplicare imediat. Odată ce le-am reţinut, Guvernul care aşteaptă să fie extrădate are două luni să facă tot procesul, însă persoanele reţinute acum au şi câteva avantaje pe care le-ar putea folosi pentru ca acest proces să nu fie dus până la capăt. (CITEȘTE ȘI: DECLARAȚII EXCLUSIVE | CĂTĂLIN BOTEZATU, MESAJ PENTRU ELENA UDREA: „E INUMAN, E ANIMALIC”)

Cele două sunt reţinute într-un centru penal al Ministerului Justiţiei pentru că acum statutul lor e de persoane care urmează să fie extrădate, au intrat în februarie legal în ţara noastră, avem o solicitare de refuz de exil, vom vedea cum se va duce la capăt procesul de deportare. Dacă are şi un copil nu e un impediment pentru a duce la capăt procedura de extrădare”, a declarat șeful Interpol din Costa Rica.
Citește și...