Cea mai curtată burlăciță din România, fotografiată la ”o vorbă” în doi cu juniorul lui Sică de la Melody!

Publicat: 02/11/2018 | 23:25

Andrei, băiatul lui Anastase Miță, cunoscut în lumea mondenă drept “Sică de la Melody”, a legat o relație de prietenie cu fiica unui milionar celebru. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Tânărul a stat la o șuetă în mașină cu urmașa omului de afaceri, iar, la final, cei doi s-au sărutat pe obraz. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Anastase Miță, alias “Sică”, proprietarul clubului Melody, din stațiunea Mamaia, este un om cu greutate, în special în Constanța, unde duce o viață de lux, grație inclusiv saloanelor de nunți și evenimente pe care le deține la malul mării. Omul de afaceri are un fiu, Andrei, de care este, cu siguranță, mândru. Juniorul are o situație financiară de invidiat și se învârte în cercuri selecte.

(VEZI AICI: FIICA UNUI MULTIMILIONAR DIN TOP 300 ȘI-A DENUNȚAT TATĂL LA POLIȚIE)

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a întâlnit pe fiul lui “Sică de la Melody” într-o zonă de top a Capitalei, mai exact în Dorobanți, în compania unei tinere superbe, fiica unui celebru milionar. Mai exact la „o vorbă” în doi. Au discutat, preț de câteva minute, în mașina domnișoarei, după care s-au despărțit. Nu înainte să se sărute pe obraz! Pentru că doar îi leagă o prietenie veche, care s-a sudat odată cu trecerea anilor. În plus, și părinții lor sunt prieteni la cataramă… (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

La finalul discuției, Andrei Miță și fiica milionarului s-au sărutat pe obraz

Fiul lui „Sică de la Melody” studiază în Elveția

Ținem să precizăm că fata cunoscutului milionar este una dintre cele mai râvnite burlăcițe din România. Mulți tineri au încercat să-i intre în grații. Unii au reușit, alții s-au retras cu coada între picioare. Andrei Miță, fiul lui “Sică de la Melody”, este unul dintre cei mai buni prieteni pe care fata îi are. Asta doar dacă ținem cont că s-au sărutat pe obraz. (Cum câștigi bani rapid)

La fel ca și fiica milionarului, Andrei Miță are, la rândul lui, o situație financiară deloc de neglijat. Tatăl său, cunoscut drept “Sică de la Melody”, dispune de fonduri importante. Este implicat în afaceri imobiliare, care îi merg, conform unor surse, perfect. Nu mai punem la socoteală faptul că juniorul conduce un Mercedes G-Class, al cărui preț de pornire este de, atenție, 100.000 de euro!

(CITEȘTE ȘI: FIICA UNUI MILIONAR CELEBRU DE LA NOI ESTE ÎNSĂRCINATĂ! S-A CĂSĂTORIT CU UN FOTBALIST ŞI VA MOŞTENI O AVERE COLOSALĂ)

În prezent, fiul lui “Sică de la Melody” învață în Elveția, la privat. Însă, când timpul îi permite, vine în România pentru a se întâlni cu rudele, apropiații și fata cunoscutului milionar, care, așa cum am mai precizat, este una dintre cele mai curtate burlăcițe din România, atât pentru cum arată, cât și grație familiei din care provine. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)