Cehii de la Mlada încrezători că pot elimina FCSB din Europa League: „Există un interes imens pentru meciul cu FCSB!”

Autor: Cristian P
Publicat: 15/08/2019 | 13:18

Jozef Weber, antrenorul formației Mlada Boleslav, a declarat înaintea duelului pe care elevii săi îl vor suține în această seară, în manșa secundă a turului III preliminar al Europa League, că este încrezător în șansele formației pe care o pregătește de a obține un rezultat pozitiv și de a elimina vicecampioana României din competiție.

Jozef Weber mizează atât pe dorința elevilor săi de a realiza o mare performnață, cât și pe aportul publicului.

„Există un interes imens pentru meciul cu FCSB. Asta se datorează și rezultatului obținut duminică cu Sparta, dar și datorită performanței excelente a întregii echipe Mi-aș dori ca atmosfera de acasă să ne aducă un avantaj decisiv pentru că adversarul este foarte experimentat și trebuie să fim concentrați. În partida cu Voluntari, FCSB a jucat cu 7 jucători tineri, ceea ce este un semnal pentru noi că au menajat jucătorii pentru meciul din Europa League și acordă o mare importanță acestei competiții. Avem multe informații despre adversar. FCSB este puternică prin jocul individual ofensiv. Deși nu se află într-o formă foarte bună, FCSB are calitate și trebuie să fim concentați pe fazele defensive”, a declarat Jozef Weber, antrenorul formației Mlada Boleslav.

Duelul din Cehia dintre Mlada Boleslav și FCSB se reia de la scorul de 0-0, rezultat înregistrat în manșa tur, în urmă cu o săptămână, la Giurgiu.

Învingătoarea dintre Mlada și FCSB va întâlni în play-off-ul Europa League mai mult ca sigur Vitoria Guimaraes portughezii câștigând cu scorul general de 9-0 dubla susținută cu Ventspils după 3-0 în deplasare și 6-0 pe teren propriu.

Citește și...