Cel mai contestat ministru al Guvernului Orban, prânz ”low cost” cu colegul de partid. A mâncat, pe trotuar, în cartierul milionarilor

Publicat: 06/08/2020 | 23:24

Ministrul de Finanțe pare să fie pus pe economie. Cel mai contestat demnitar din Guvernul Orban a fost surprins într-o ipostază inedită, la un prânz ”low cost” alături de un coleg de partid. Florin Cîțu și Dan Vîlceanu au mâncat, direct pe trotuar, în cartierul milionarilor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, în zona Dorobanți din București, acolo unde demnitarul, care și-a depus mandatul după ce a fost desemnat pentru funcția de premier de către președintele Klaus Iohannis, a ieșit la masă alături de un coleg de partid. (CITEȘTE ȘI: „PREMIERUL FĂRĂ MANDAT” A FĂCUT SINGUR PIAȚA, FLANCAT DE SPP-IȘTI + A AȘTEPTAT O CAFEA “LA PACHET” ȘI…)

Prânz ”low cost”

Florin Cîțu pare să fie pus pe economie în această perioadă. Ministrul de Finanțe a ales să ia prânzul, pe totuar, în cartierul milionarilor, și nu să meargă într-un restaurant de lux, așa cum poate era de așteptat. Din câte se pare, demnitarul, supranumit „Premierul fără mandat”, este adeptul variantelor ”low cost”.

Florin Cîțu și-a luat o scurtă pauză de la problemele cu care se confruntă la Ministerul Finanțelor și s-a bucurat de o binemeritată masă alături de colegul său Dan Vîlceanu. Cei doi s-au relaxat și ”au pus țara la cale” în timp ce s-au delectat, cu preparate nu foarte complicate, pe o terasă amplasată pe un trotuar din cartierul milionarilor. Nici atunci când iese la masă Florin Cîțu nu scapă însă de vigilența SPP-ului. Agentul care îl are ”în custodie” l-a supravegheat de la o masă alăturată, extrem de discret. (NU RATA: PSD DĂ VINA PE GUVERN PENTRU SCUMPIREA ALIMENTELOR: „ORBAN ȘI CÎȚU NE DISTRUG NIVELUL DE TRAI ȘI SE MAI ȘI LAUDĂ CU ASTA!”)

Florin Cîțu și Dan Vîlceanu au mâncat, pe trotuar, în cartierul milionarilor

Cine este Florin Cîțu?

Florin Cîțu este senator român, ales în 2016. Parlamentarul a preluat mandatul de ministru al Finanțelor Publice, în Guvernul Orban,  în data de 4 noiembrie 2019. Pe 26 februarie, acesta a fost desemnat de președintele României drept candidat la funcția de premier, dar, pe data de 12 martie, cu puțin timp înainte de votul de învestire din Parlament, Florin Cîțu și-a depus mandatul.

A absolvit Grinnell College din SUA (1996), un masterat în economie în cadrul Iowa State University (2002), iar în 2002 a devenit doctorand al Iowa State University. A fost economist în cadrul Băncii Naționale a Noii Zeelande (2001-2003) și în cadrul Băncii Europene de Investiții (2003-2005). În cadrul ING Bank, a lucrat ca economist șef (2006-2007) și șef al departamentului piețe financiare (2007-2011), pentru ca ulterior să fie consultant și analist economic. (NU RATA: MINISTRUL DE FINANȚE ANUNȚĂ O „REVENIRE RAPIDĂ ÎN V”. FLORIN CÎȚU CREDE CĂ SCĂDEREA INFLAȚIEI ESTE MERITUL GUVERNULUI, NU EFECTUL CRIZEI PANDEMIEI)

Cel mai contestat ministru al Guvernului Orban, prânz ”low cost” cu colegul de partid

Dan Vîlceanu i-a redus zâmbetul Marei  Mareș

În urmă cu câteva săptămâni, Dan Vîlceanu a fost surprins în compania Marei Mareș. La scurt timp după ce șefa tinerilor liberali și-a făcut apariția la o terasă din zona Dorobanți, la masă și-a făcut apariția și colegul său Dan Vîlceanu, dar și o altă distinsă doamnă și un alt bărbat.

După ce au luat prânzul în formula de patru pe terasa din Dorobanți, cele două distinse doamne au părăsit localul împreună cu deputatul Dan Vîlceanu și s-au îndreptat spre centrul comercial din zona Băneasa. Prima oprire a celor trei a fost la IKEA, de unde cele două doamne au ridicat câteva pachete. Mai apoi, Mara Mareș,  Dan Vîlceanu și distinsa doamnă care-i însoțea s-au îndreptat spre mall-ul din apropiere, unde au luat la „cercetat” câteva magazine care anunțau reduceri consistente.

Din câte se pare, Mara Mareș a legat o prietenie super-apropiată cu colegul ei e partid, dar și de Camera Deputaților. Stimabilul deputat pare să fie un veritabil gentleman, iar șefa tinerilor liberali pare să se simtă foarte bine în compania acestuia. Mai ales că, după repriza de shopping, distinsul deputat a simțit că fetele au nevoie de ceva răcoritor și le-a făcut cinste cu câte o înghețată. Mai mult, Dan Vîlceanu a ajutat-o pe Mara Mares la căratul pungilor pline cu diverse cumpărături. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.