Cel mai râvnit concurent de la Puterea Dragostei, sedus și abandonat! Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Autor: Maria H.
Publicat: 14/09/2019 | 12:19

Fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a renunțat la inima lui Bogdan Mocanu. Larisa i-a furat un sărut bărbatului, dar apoi lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, după ce ea a părăsit concursul.

”Bogdan Mocanu este, probabil, cel mai bun băiat de la Puterea Dragostei. Ce pot să spun de el? Mi-a plăcut și cum arată, și cum se comportă, și faptul că era genul de bărbat destul de sigur pe el. De aceea l-am și sărutat, la un moment dat”, a spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”, pentru wowbiz.ro

Larisa a recunoscut că Bogdan Mocanu i-a ajuns la inimă. Deși lucrurile au mers destul de departe între cei doi, la scurt timp după ce ea a părăsit casa, Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit iremediabil de o altă fată.

”NU sunt foarte multe de spus… dar am simțit că nu este bărbatul potrivit pentru mine. Adică este un tip sufletist, un băiat extraordinar, am devenit amici, dar nu e fix ceea ce aveam eu nevoie”, a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, Bogdan Mocanu și Larisa nu au mai comunicat deși o făceau destul de des înainte, pentru că bărbatul este implicat într-o relație… destul de serioasă.

”De când este cu domnișoara aceea, nu am mai vorbit. Noi comunicam prin mesaje, dar, de ceva vreme, nu am mai vorbit. Oricum eu sper să fie o fată potrivită pentru el, că merită, mai ales că e cam ghinionist în dragoste”, a mai spus Larisa.

Cine este Andra, noua concurentă de la ”Puterea Dragostei”

Andra, noua concurentă de la ”Puterea Dragostei” a apelat la artileria grea din dotare pentru a-l cuceri pe Bogdan Mocanu. Apariția sa a fost de-a dreptul răvășitoare, iar cei mai impresionați au fost, bineînțeles băieții din casă.

Andra a recunoscut în fața băieților faptul că cea mai recentă relație s-a încheiat în luna mai, anul trecut și de atunci își caută jumătatea.

Pe contul ei de Instagram, noua concurentă, se prezintă incendiar. Tânăra are o relație specială cu mama sa, care locuieste în Italia. Aceasta îi este și cea mai bună prietenă și cea care a susținut-o până acum în tot ceea ce a realizat, după cum a declarat chiar ea.

Citește și...