Cel mai staniu loc în care Mihai Petre a făcut amor vreodată: „Am avut de suferit…”

Publicat: 10/07/2020 | 21:59
Cel mai staniu loc în care Mihai Petre a făcut amor vreodată: „Am avut de suferit…”

Cel mai ciudat loc în care Mihai Petre a făcut dragoste a ieșit la iveală. Dansatorul a vorbit despre locul în care s-a iubit cu soția lui, femeia alături de care formează o familie de mai bine de 11 ani.

Mihai Petre și soția lui Elwira sunt căsătoriți de foarte mulți ani. Deși sunt unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz, dansatorul a dezvăluit aspecte intime din viața sa privată.

Dansatorul a vorbit despre „nebuniile tinereții” și nu mică ne-a fost mirarea când am aflat că el și Elwira s-au iubit într-un loc destul de neobișnuit, cel mai probabil în natură, după cum spune chiar dansatorul.

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine.

Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a explicat Mihai Petre, pentru revista A List

Secretul unei familii perfecte

Mihai Petre și Elwira sunt părinții a doi copii iar după părerea artistului, secretul fericirii într-o căsnicie se referă la respectul și întelegerea reciprocă, dar și acțiunea, pentru ca relația să nu devină monotonă.

„Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu. Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit”, a mai spus vedeta.