Cele mai sincere declaraţii ale lui Irinel Columbeanu, pentru CANCAN.RO: “Vorbesc cu Monica despre…”

Publicat: 01/03/2016 | 15:24
Cele mai sincere declaraţii ale lui Irinel Columbeanu, pentru CANCAN.RO: “Vorbesc cu Monica despre…”

Irinel Columbeanu a povestit pentru CANCAN.ro că nu are o viaţă chiar împlinită de când a rămas tată singur şi că se descurcă greu în această postură.

Milionarul în varstă de 57 de ani, susţine că nu este pregătit să-şi facă o relaţie serioasă, deşi îi este foarte greu să aibă grijă de fiica lui, Irina, fără mama acesteia în preajmă.

Monica Gabor a fost căsătorită cu Irinel Columbeanu, iar cei doi au o fetiţă care locuieşte cu milionarul la Izvorani
Monica Gabor a fost căsătorită cu Irinel Columbeanu, iar cei doi au o fetiţă care locuieşte cu milionarul la Izvorani

De când a divorţat de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a fost văzut rareori la braţul unei femei, singura persoană constantă de în viaţa lui fiind Irinuca, rodul iubirii dintre el şi fosta soţie, care de la separare trăieşte în America cu un milionar pe nume Mr. Pink. Iri a suferit după ce Moni l-a părăsit, iar de atunci nu mai are încredere în femei. Aşadar, pentru a nu se complica cu vreo relaţie care să se dovedească a fi una eşuată, afaceristul umblă din când în când cu câte o puştoaică de 18 ani, însă doar pentru distracţie.

Irinuca a prezententat pentru Cătălin Botezatu

Duminică seara, noi l-am găsit pe Iri la teatrul Excelsior, unde şi-a susţinut fiica, pe Irina, din primele rânduri ale sălii. Tânăra (10 ani) a defilat pentru Cătălin Botezatu, fiind de altfel şi mireasa colecţiei. Întrebat dacă a vorbit cu Monica Gabor despre prezentarea fiicei sale, Columbeanu a spus că nu vorbeşte prea des cu fosta soţie şi că relaţiile dintre ei sunt reci. „Nu îmi place să discut despre acest subiect, însă pot spune că nu ţin legătura cu Monica în mod constant, discutăm foarte rar, iar atunci doar când e vorba strict de fiica noastră. Nu m-am sfătuit cu ea despre prezentare, am discutat cu Cătălin şi mi s-a părut o idee interesantă. Irina vrea să se facă actriţă, nu model, iar aceste prezentări sunt doar de plăcere. Ea va fi mireasa colecţiei. Cât despre viaţa de tată singur, da, este greu să fii tată singur, dar asta este situaţia.”, a declarat Irinel Columbeanu.

Separare scandaloasă

Monica Gabor s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu după ce a împlinit vârstă de 18 ani. Fastuasa nuntă a avut loc în 2006, iar evenimentul a fost unul de mare anvergură. La puţin timp, Moni a adus-o pe lume pe Irinuca, iar în 2011 s-au despărţit, după care au divorţat. Cei doi s-au luptat prin tribunale ani de zile pentru custodia fetiţei, însă milionarul a câştigat procesul.

Monica Gabor are o relaţie de câţiva ani cu un afacerist chinez pe nume Mr. Pink
Monica Gabor are o relaţie de câţiva ani cu un afacerist chinez pe nume Mr. Pink

Între timp, Monica Gabor s-a mutat în America, unde locuieşte şi în prezent. Relaţia dintre Moni şi Irinel s-a terminat şi din cauza faptului că fostul model l-ar fi înşelat pe milionar chiar şi cu şoferul personal. Monica Gabor (27 de ani) se află peste hotare, unde s-a schimbat radical, şi-a scos implanturile mamare, a renunţat la hainele provocatoare şi a devenit un om mai simplu. Moni studiază acum limba chineză pentru a avea o comunicare mai bună cu afaceristul chinez, Mr. Pink.
 

 

Citește și...