Cele mai tari faze din seria „Singur Acasa”! Tie care dintre farsele lui Kevin ti-a placut cel mai mult?

Publicat: 21/12/2013 | 18:50
Cele mai tari faze din seria „Singur Acasa”! Tie care dintre farsele lui Kevin ti-a placut cel mai mult?

Cred ca putem sa fim cu totii de acord ca pustiul Kevin McCallister din "Singur Acasa" era unul dintre cei mai sadici copii de pe marile ecrane.

O trasatura de caracter probabil mostenita de la niste parinti fara niciun pic de simt al raspunderii. Vorba aia, pierd un copil de 8 ani o data, rusine sa le fie! Pierd un copil de 8 ani de doua ori… cineva sa cheme protectia minorilor. 🙂

Lasand comentariile rautacioase la o parte, farsele sadice ale lui Kevin, jucat de Macaulay Culkin, sunt o sursa de amuzament neintrerupt de douazeci si ceva de ani incoane.

Si cum sarbatorile de iarna sunt momentul ideal in care sa ne amintim de lucrurile frumoase din viata noastra, huffingtonpost.com a realizat un montaj cu cele mai nebune capcane pe care neinfricatul pusti le-a intins in calea hotilor – jucati de genialii Joe Pesci si Daniel Stern.

Montajul este realizat din cele mai bune momente ale primelor doua parti din seria „Home Alone”.

Singur Acasa

„Toate celalalte parti sunt in mod natural excluse, din moment ce sunt o crima impotriva cinematografiei si ar trebui permanent sterse din istoria filmului, impreuna cu Speed 2: Croaziera Infernala”, scrie, cu umor, huffingtonpost.com.

Voua care „Singur Acasa” v-a placut cel mai mult?

R.N.

Citește și...