Celebra vrăjitoare Vanessa își însoară băiatul! Imagini live de la nunta și botez

Publicat: 16/05/2018 | 15:40

Nuntă mare în lumea romilor! Celebra vrăjitoare Vanessa își însoară băiatul, pe Mali, și a organizat nuntă de zile mari, în Chitila. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, transmite live de la petrecerea la care va cânta Adrian Minune.  (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

UPDATE: În jurul orei 14:30, în curte a început deja petrecerea. Mirele și mireasa dansează alături de nuntași pe iarbă, pe ritmurile manelelor. Două ore mai tărziu, Florin Salam a ajuns la petrecere, unde a început o cântare care a ”provocat” o adevărată ploaie de bani.

”Piesa de rezistență” a evenimentului a dat-o un pepene pe care s-a ”scrijelit” numele mirilor.

Vrăjitoarea Vanessa a vrut ca băiatul ei să aibă partea de o nuntă cum n-a mai văzut Parisul! La eveniment a fost invitat tot neamul, iar cel care le va cânta nuntașilor este nimeni altul decât Adrian Minune. În fața „palatului” vrăjitoarei Vanessa au ajuns deja mai multe mașini de lux.  Pentru că e singurul ei băiat, aceasta s-a asigurat ca totul să fie la superlativ. Maya și Mali sunt de mai mulți ani împreună și au doi copii. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Live @Chitila. Vrajitoarea Vanessa isi insoara singurul fiul cu lux si opulenta: https://goo.gl/h7Q2ccRochia de mireasa te va da pe spate! E plina de pietre pretioase FOTO aici >> https://goo.gl/h7Q2ccSTIREA MOMENTULUI: Giani Kirita, in doliu. A murit si e devastat: https://goo.gl/sbS5oh

Publicată de Cancan.ro pe 16 Mai 2018

În fața curții au fost scoase mese pline cu mâncare. De asemenea au fost scoase și grătarele în stradă, unde se pregătește multă carne la proțap.. Și asta nu e tot! E dublă bucurie în familia vrăjitoarei Vanessa. În afară de nuntă, are loc și botezul celui de-al doilea copil al Maiei și al lui Mali. Petrecerea se va muta la o sală de evenimente, tot din Chitila.

„Am ales această noră eu și băiatul meu. Așa mi-au zis cărțile, am făcut niște descântece s-o vrăjesc”, a declarat vrăjitoarea Vanessa, în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Vrăjitoarea Vanessa, învinsă de Oana Zăvoranu

Vrăjitoarea Vanessa a devenit celebră după ce Oana Zăvoranu a dat-o în judecată. În dosar a fost vizată și vrăjitoarea Melissa. În 2016, Roxana Lider și Rada Minca, cunoscute drept vrăjitoarele Vanessa și Melissa, au fost condamnate definitiv la câte 3 ani de închisoare cu suspendare, în care au fost trimise în judecată pentru că au șantajat mai multe persoane, printre care și Oana Zăvoranu. Instanța a mai depus ca cele două să-i plătească Oanei Zăvoranu suma de 10.000 de euro, reprezentând daune morale, însă a lăsat în rest nesoluționată acțiunea civilă.

 

Citește și...