Celebrii Cristi Chivu & Viorel Moldovan + ”Spumă” (tovarășul lui Gigi Becali) au fost dați în judecată ”la pachet”! Motivul…

Publicat: 27/06/2019 | 23:29

Au vrut să facă o afacere, dar au eșuat! Este vorba de doi foști mari fotbaliști români, Cristian Chivu și Viorel Moldovan! Alături de un personaj care este prieten cu celebrul Gigi Becali. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Concret, o locuință vândută unei familii, care a plătit o sumă frumușică, nu a întrunit anumite condiții. Astfel, cumpărătorii și-au cerut banii înapoi. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detaliile, în exclusivitate.

Cristian Chivu și Viorel Moldovan, doi foști mari internaționali români, s-au orientat către afaceri după ce au pus ghetele în cui. Banii de ”demarare” nu au constituit o problemă pentru cei doi foști fotbaliști de ”aur”.  (CITEȘTE AICI: DRAMA NEȘTIUTĂ A LUI CRISTI CHIVU)

Chivu și Moldovan, probleme în afaceri

Cristian Chivu, Viorel Moldovan, alături de cel poreclit „Spumă”, un cunoscut om de afaceri, prieten cu Gigi Becali, au vândut o locuință – afacere de bună-credință – unei familii. Se întâmpla în urmă cu patru ani. Atunci, cei doi soți cumpărători au plătit suma de 65.633,29 de euro, la care s-au adăugat alte 7.000 de euro, bani băgați în modernizarea locuinței.

Dar ceva a fost în neregulă. (Cel mai bine platit job din București) Proprietarii, nemulțumiți, au cerut rezilierea contractului de vânzare-cumpărare, doar că, la acel moment, părțile nu s-au înțeles. Firește, instanța de judecată a fost calea pentru cei doi cumpărători. (VEZI ȘI: CRISTI CHIVU, MĂRTURII SURPRINZĂTOARE DESPRE SOȚIA SA)

Astfel, aceștia au depus o plângere, la finalul anului trecut, la Judecătoria Buftea. Care nu a avut mult timp de deliberat, câteva termene, apoi a dat sentința. Una favorabilă oamenilor care au vrut să-și făurească o viață în locuința cumpărată de la foștii internaționali. Astfel, partea reclamată va trebui să returneze banii primiți în avans, plus cei 7.000 de euro care au fost investiți în locuință. (CITEȘTE ȘI: CUM ÎNCEARCĂ FINUL LUI CRISTI CHIVU & ACOLIȚII LUI SĂ SPELE URMELE UNUI ”TUN” DE 85 MILIOANE €)

În ”nota de plată” mai intră unele sume, de ordinul miilor de lei, reprezentând diferite taxe plătite de cei doi soți cumpărători atunci când au decis să ajungă în instanță.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...