Celebrul actor Donald Sutherland, accidentat într-un hotel din București. A fost salvat de SMURD

Publicat: 27/04/2018 | 21:53
Celebrul actor Donald Sutherland, accidentat într-un hotel din București. A fost salvat de SMURD

Renumitul actor Donald Sutherland, aflat la Bucureşti, s-a accidentat în hotelul în care este cazat. Personalul a sunat la 112, iar un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă.

Donald Sutherland ar fi alunecat şi ar fi căzut pe scări. Deşi a avut nevoie de intervenţia medicilor, acesta ar fi refuzat să fie transportat la spital, arată Mediafax.

Cine este actorul Donald Sutherland

Donald Sutherland este un actor canadian născut pe 17 iulie 1935. La jumătatea anilor ’60 a reușit să obțină primele sale roluri în filme de televiziune. A apărut de două ori în pelicula Sfântul, prima oară în 1965, în episodul „The Happy Suicide” și a doua oară în „Escape Route”, la sfârșitul anilor 1966, regizat chiar de starul protagonist, Roger Moore. Marele actor și-a amintiti mai târziu un episod care a avut loc între el și Sutherland, în care acesta din urmă i-a cerut permisiunea ca acest episod să facă parte din portofoliul său. Astfel a venit primul succes, lungmetrajul The Dirty Dozen din anul 1967.

Actorul canadian, în vârstă de 83 de ani, are o carieră impresionantă, printre filmele în care a jucat numărându-se „Vremea răzbunării/ A time to kill”, „Aurul nebunilor”, „Cold Mountain”, „Jaf în stil italian/ The Italian Job”, „Atac de panică”, „Arta războiului”, „Hărţuire sexuală/ Disclosure”.

A câştigat, printre altele, două premii Globul de Aur, pentru filmele „Citizen X” (1996) – pentru care a fost recompensat şi cu un premiu Emmy, şi „În vreme de război” (2003), şi un premiu Golden Satellite pentru „Fără limite” (1999).

Citește și...