Celebrul Chef de la PRO TV divorțează de soție, iar noi avem detalii exclusive!

Autor: I.D.
Publicat: 21/02/2018 | 11:30

Veste-bombă în showbiz-ul românesc! Unul dintre foștii jurați de la “MasterChef” divorțează după aproape trei ani de căsnicie. Decizia vine după ce numele celebrului bucătar de la PRO TV a fost în mijlocul unui scandal uriaș: soția lui l-a acuzat de violență domestică. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat informații exclusive despre divorțul care zguduie lumea bună din București. (VEZI ȘI: CONCURENT MASTERCHEF, SĂLTAT DE DIICOT! BĂRBATUL ESTE ACUZAT CĂ VINDEA MEDICAMENTE PSIHOTROPE ÎN SUA)

La aproape doi ani de când Chef Samuel Le Torriellec a fost acuzat de soția lui că ar fi agresat-o și s-a vorbit despre un divorț iminent, bărbatul a fost cel care a decis acum să pună punct mariajului. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a intrat în posesia unor informații potrivit cărora fostul jurat de la “MasterChef” a depus deja actele de divorț. Totul s-a petrecut luni, 19 februarie, după ce a mers la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală.

În  toamna anului 2016, soția lui Samuel Le Torriellec pregătise actele de divorț în urma unui episod de agresiune fizică. Potrivit unor surse, în documentul prin care Georgiana a cerut desfacerea căsătoriei erau descrise scenele de violență domestică, petrecute chiar sub ochii fiului lor. Conform mărturisirilor soției lui Samuel Le Torriellec, el ar fi bruscat-o, ar fi strâns-o cu putere de gât şi ar fi împins-o într-un perete. Cu toate acestea, în februarie 2017, Georgiana a declarat că nu este în divorț cu Samuel Le Torriellec și că e dispusă să dea uitării trecutul. (CITEȘTE AICI: S-A IUBIT CU FIICA ”REGELUI MOBILEI” ŞI CU A LUI MĂDĂLIN VOICU! IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ! DONJUANUL DE LA MASTERCHEF S-A COMBINAT CU…)

Georgiana și Samuel Le Torriellec s-au căsătorit în toamna anului 2015. Celebrul Chef mai are o fiică din prima căsătorie, care nu a putut să o accepte pe românca frumoasă ce i-a furat inima bucătarului renumit peste mări și țări.

Chef Samuel este și pasionat de tatuaje: primul și l-a făcut la 18 ani. Fiecare desen de pe trupul său îi aduce aminte de un anumit moment al vieții. De exemplu, copilăria lângă ocean l-a făcut să înceapă să practice sporturile precum surf și wakeboard. Mai apoi a trecut la dirt bike&down hill, skateboard, arte marțiale, fitness, gimnastică acrobatică și snowboard. S-a dedicat sporturilor extreme mai mult pe vremea când locuia în Tahiti, unde a ajuns împreună cu tatăl său, care lucra în Marină Militară.

“Sunt dependent de sporturi extreme și adrenalină. Wakeboard, dirt bike&downhill, skateboard, muay thai (arte marțiale), fitness, gimnastică acrobatică sau snowboard, iarna”, povestea el în cadrul unui interviu acordat pentru foodstory.stirileprotv.ro.

Chef Samuel Le Torriellec s-a născut în Cherbourg, un orășel din Normandia. El a început să gătească la 16 ani și, în unele momente, rememorează câte emoții avea atunci, la început de drum.

“Primul lucru pe care l-am făcut a fost creme brulée și îmi amintesc că eram foarte stresat, voiam să iasă perfect”, a declarat Chef Samuel Le Torriellec, conform stirileprotv.ro.

Vărul și unchiul sau erau pescari, așa că știe cum să-l prepare peștele la perfecție. De altfel, este și ingredientul pe care l-ar găti oricând, în orice fel. Chef Samuel Le Torriellec a lucrat în multe bucătarii și a învățat de toate, inclusiv patiserie. Cea mai mare provocare pentru el a fost, fără doar și poate, perioada petrecută în bucătăria restaurantului “Le Tour d’Argint”, care avea, pe atunci, trei stele Michelin.

S-a îndrăgostit de România

Chef Samuel se află în România de aproape 10 ani. Într-un interviu acordat în urmă cu mult timp, el a povestit că s-a stabilit în țara noastră după ce a venit pentru trei zile, la îndemnul unui prieten. Soarta a făcut să se îndrăgostească pe loc de România și s-a hotărât să rămână, deși nu avea nimic stabilit și doar bagajul pentru cele trei zile.

Fostul jurat de la “MasterChef” este un adevărat expert în tehnică, iar farfuriile sale sunt o operă de artă.  (NU RATA, AICI: ÎNCĂ UN DIVORŢ ÎN SHOWBIZUL ROMÂNESC. ŞI-AU SPUS ADIO DUPĂ 20 DE ANI DE CĂSNICIE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...