Celia a pierdut o sarcină și a intrat în depresie cronică

Publicat: 24/05/2018 | 17:00

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Celia l-a șocat pe cunoscutul moderator, după ce a început să-i facă mărturisiri dureroase despre o cumpănă a vieții sale pe care a trăit-o de curând. Celebra cântăreață a vorbit despre secretul pe care l-a ținut ascuns timp de doua luni, deși când a pășit în platoul de televiziune radia și părea că are doar vești bune de dat. Printre acestea se numără aceea că în prezent, ea și-a reluat spectacolele din România, după ce a pierdut sarcina.

Citește și: CELIA, imagini incendiare din baie! Vedeta a fost fotografiată în ipostaze de infarct

La 33 de ani, Celia a aflat că este însărcinată din nou. Pentru că a vrut ca aceasta să evolueze bine în primul trimestru, vedeta nu a spus nimic despre minunea pe care o trăia. Din nefericire, soarta a avut alte planuri pentru artista care mai are un fiu. Astfel, când a mers la examenul morfologic, a aflat că a pierdut sarcina.

„(…). Vreau să vorbesc despre o anumită greutate prin care am trecut acum, de curând. Singurul motiv pentru care îmi doresc să vorbesc este că cel mai bun medicament este reprezentat de rugăciune și natură. Am fost acum două luni de zile la pământ, cred că nici familia mea nu știe exact. Am pierdut o sarcină. A fost un șoc puternic, pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina – apucasem să mă atașez de suflețelul din burtică.

(…). Nicio secundă nu m-am gândit la acest aspect, nu m-am gândit la asta. (…). A fost un avort reţinut de două săptămâni şi ceva în burtica mea – așa se numește. Putea să fie hemoragie, infecţie, Dumnezeu m-a păzit.”, a povestit cu lacrimi în ochi Celia în cadrul emisiunii „La Măruță.

Celia, despre depresie: „rugăciunea și natura cel mai bun medicament”

Citește și: CELIA a făcut anunţul la patru ani ani de la căsătorie. „Vreau să fiu…”

În cadrul interviului, cântăreața a spus că a reușit să scape de depresia în care a intrat cu ajutorul rugăciunilor și a ieșirilor în natură. Astfel, deși venise în România și urma să rămână timp de șase luni, ea a decis să plece din țară înapoi în Australia, pentru că, spune artista, vremea capricioasă de la noi nu o ajuta deloc. Cu toate că a trecut printr-o dramă fără margini, vedeta își dorește să mai aibă un copil, pentru că vrea să-i facă o surioasă lui Angelo.

„De asta am plecat în Australia şi am zis că nu mai pot, am fost la pământ şi am vrut să plec, să am parte de linişte. (…). Am avut noroc cu natura, cu soarele. Căutam răspunsuri prin rugăciune, prin starea pe care o aveam și am primit răspunsuri, mi-am liniștit sufletul. S-a întâmplat asta decât să am un copil bolnav, plus că Dumnezeu m-a salvat, puteam să fac complicații, să scoată tot și să nu mai pot face copii. Chiuretajul și tot ce a urmat… sper că nu a afectat mult și și în viitor, am să fac și eu o fetiță. Am fost plecată două luni şi m-am întors alt om, a mai mărturisit artista.

Celia a devenit mamă de băiat în urmă cu patru ani

Celia, pe numele din buletin Cristina Ioana Socolan, s-a născut pe 14 octombrie 1984, în Deva. Ea e una dintre cele mai de succes cântărețe din România. Ea și-a început cariera artistică în anul 2005, când s-a alăturat grupului muzical Elegance. În august 2013, artista a devenit doamna Ardeli Ancuţa. Soţului ei alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste pe tărâmurile Australiei i-a dăruit un băieţel pe 19 mai 2014. Fiul Celiei şi al lui Ardeli poartă numele Angelo.

Citește și...