Celtic, spectacol total în Champions League »» Rezultatele complete ale primei manșe din turul II preliminar!

Autor: Cristian P
Publicat: 25/07/2019 | 11:15
Celtic, spectacol total în Champions League »» Rezultatele complete ale primei manșe din turul II preliminar!

Celtic Glasgow a realizat scorul primei manșe a celui de-al doilea tur preliminar al Champions League. Scoțienii sunt ca și calificați în turul al III-lea al Champions League după ce au spulberat cu scorul de 5-0 (3-0) formația Kalju. Celtic și-a conturat victoria în doar nouă minute reușind să se despirndă decisiv înaintea finalului primului mitan prin reușitele lui Ajer (min.36), Christie (min.44-pen.) și Griffiths (min.45+3), scorul final al confruntării fiind stabilit de golurile semnate de același Christie (min.65) și Mc Gregor (min. 77).

După ce a câștigat cu 5-0 duelul cu estonienii de la Kalju, Celtic este ca și calificată în turul al III-lea al Champions League, unde va întâlni învingătoarea dintre CFR Cluj și Maccabi Tel Aviv. După prima manșă dintre duelul româno-israelian, CFR Cluj are avantaj minim de 1-0 și pleacă cu prima șansă la calificarea în turul al III-lea al Champions League.

În afara duelurilor mai sus amintite, Ferencvaros a luat la rândul ei o opțiiune serioasă la calificare după victoria de pe teren propriu cu scorul de 3-1 cu Valleta. Un succes la două golrui diferență a obținut și Steaua Roșie la Belgrad în duelul cu HJK Helsinki. Victorii pe terne propriu dar la limită au obținut și BATE dar și Maribor care au tranțșat cus corul de 2-1 duelurile cu rosenborg și AIK Stockholm.

Rezultatele primei manșe a turului II preliminar al Champions League
Viktoria Plzen – Olympiakos 0-0
Saburtalo Tbilisi – Dinamo Zagreb 0-2
PSV Eindhoven – FC Basel 3-2
TNS – FC Copenhaga 0-2
Sutjeska – APOEL 0-1
BATE – Rosenborg 2-1
CFR Cluj – M. Tel Aviv 1-0
Ferencvaros -Valletta 3-1
Maribor – AIK Stockholm 2-1
Celtic – Kalju 5-0
Dundalk – Qarabag 1-1
Steaua Roșie Belgrad – HJK Helsinki 2-0

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020