Cezar Ouatu, eliminat de la X Factor Marea Britanie!

Publicat: 02/10/2018 | 08:33
Cezar Ouatu, eliminat de la X Factor Marea Britanie!

Capăt de drum pentru Cezar Ouatu la X Factor Marea Britanie. Deși i-a impresionat pe jurați cu prestația lui, artistul a fost eliminat din competiție, în favoarea unui alt concurent.

Ayda Williams, soția lui Robbie Williams, i-a dat un loc la ea în echipă, însă l-a eliminat mai târziu de la X Factor Marea Britanie. Cezar Ouatu a ieșit din competiție, după ce compozitoarea Janice Robinson, care a interpretat celebra piesă a Arethei Franklin„(You Make Me Feel Like) A Natural Woman”, i-a luat locul pe scaun. După ce Ayda Williams a decis să-i dea lui Robinson scaunul lui Ouatu, acesta a îmbrățișat-o pe concurentă și a plecat de pe scenă.

De ce i-a supărat Cezar Ouatu pe români

Cezar Ouatu a fost aplaudat la scenă deschisă, în prima etapă a X Factor UK. Contratenorul i-a supărat pe unii români, însă, pentru că le-a spus juraților Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson că s-a născut în România, dar e din Italia. Deși Ouatu a spus public că nu i-a fost rușine cu naționalitatea sa, în a doua parte a show-ului a spus răspicat că este din Italia.

„Bună, numele meu este Cezar Ouatu. Am 38 de ani și sunt din Italia”, le-a spus Cezar Ouatu juraților, în a doua parte a show-ului X Factor UK. (Citește mai multe detalii AICI)

Citește și...