Cezar Ouatu, prima reacție după ce a fost eliminat de la X Factor Marea Britanie: „Eu sunt foarte bucuros că am creat ecouri foarte bune pe plan internațional, mai puțin în România”

Publicat: 04/10/2018 | 08:14
Cezar Ouatu, prima reacție după ce a fost eliminat de la X Factor Marea Britanie: „Eu sunt foarte bucuros că am creat ecouri foarte bune pe plan internațional, mai puțin în România”

Apariția lui Cezar Ouatu la X Factor Marea Britanie a fost intens discutată în presa din România. Unii fani l-au acuzat că i-a fost rușine să spună că e român, alții l-au aplaudat pentru prestația pe care a oferit-o pe scena din Regatul Unit. 

Cezar Ouatu a ieșit din competiție, după ce compozitoarea Janice Robinson, care a interpretat celebra piesă a Arethei Franklin„(You Make Me Feel Like) A Natural Woman”, i-a luat locul pe scaun. După ce Ayda Williams a decis să-i dea lui Robinson scaunul lui Ouatu, acesta a îmbrățișat-o pe concurentă și a plecat de pe scenă. Artistul susține că nu este supărat că a fost eliminat, pentru că prezența lui acolo i-a deschis multe uși pe plan internațional.

„Nu sunt deloc supărat, sunt chiar foarte fericit, pentru că reacţiile concurenţilor din echipa mea, ale membrilor juriului şi ale publicului sunt mai relevante decât orice trecere într-o altă etapă. Eu sunt foarte bucuros că am creat ecouri foarte bune din toate punctele de vedere pe plan internaţional. Mă rog, mai puţin pe partea de România, pentru că anumiţi români au înţeles că eu mi-am renegat ţara, ceea ce nu are nicio legătură, este doar o chestie de marketing şi de strategie de imagine.

Din punct de vedere al ecourilor şi al contactului meu cu Simon Cowell, ceea ce mă flatează cel mai mult, de fapt, mi-am dus la îndeplinire misiunea cu succes. După cum s-a văzut, şi reacţiile oamenilor din mediul online sunt extrem de bune. Jenny, cea care mi-a luat locul, mi-a spus că nu trebuia să ies eu. Toţi au rămas uimiţi când m-au ascultat. Pe pagina oficială X Factor UK sunt peste 150 de comentarii unde lumea mă susţine foarte mult şi mă vrea înapoi, dar nu din punct de vedere umanitar, ci pentru că mă consideră unul dintre cei mai buni.

Am avut deja câteva propuneri de la anumite agenţii din Anglia şi urmează să merg pe mai multe zone, nu doar în Anglia. Dar repet, de fapt, pentru mine acest X Factor a fost un fel de carte de vizită pe care am vrut să mi-o fac şi anume, această audiţie cu membri ai juriului de asemenea anvergură, lucru care s-a întâmplat. Dacă ai câştigat un talent show nu înseamnă că ai şi garanţia unei cariere internaţionale. Şi, repet, reacţiile după cele două audiţii ale mele au fost extraordinare””, a declarat Cezar Ouatu pentru Adevărul.

 

De ce i-a supărat Cezar Ouatu pe fanii din România

Cezar Ouatu a fost aplaudat la scenă deschisă, în prima etapă a X Factor UK. Contratenorul i-a supărat pe unii români, însă, pentru că le-a spus juraților Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson că s-a născut în România, dar e din Italia. Deși Ouatu a spus public că nu i-a fost rușine cu naționalitatea sa, în a doua parte a show-ului a spus răspicat că este din Italia.

„Bună, numele meu este Cezar Ouatu. Am 38 de ani și sunt din Italia”, le-a spus Cezar Ouatu juraților, în a doua parte a show-ului X Factor UK. (Citește mai multe detalii AICI)

Citește și...