CFR Cluj anunţă transferul lui George Ţucudean!

Publicat: 06/01/2018 | 07:00
CFR Cluj anunţă transferul lui George Ţucudean!

Transfer important bifat de liderul Ligii I, CFR Cluj. Formaţia pregătită de Dan Petrescu şi-a asigurat serviciile atacantului George Ţucudean de la campioana en-titre a României, Viitorul Constanţa. 

Ţucudean are 11 goluri în acest sezon al Ligii I, fiind pe locul 2 în topul golgeterilor după Harlem Gnohere de la FCSB.

„George Ţucudean a semnat pe mail cu noi. El a plecat în vacanţă, dar a semnat cu noi de 10 zile, înainte de Crăciun. Am semnat şi club cu club. Luni va semna originalul. E jucătorul nostru, de luni se alătură echipei”, a declarat Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei CFR Cluj la Digi Sport.

Oficialul formaţiei din Gruia a anunţat că pe lângă George Ţucudean zilele acestea în Ardeal va ajunge un jucător „interesant” din Brazilia care este monitorizat de mai mult timp la faţa locului de Bogdan Mara.

„S-ar putea să renunţăm la doi-trei jucători şi vor veni alţii. Suntem în discuţii avansate cu mai mulţi jucători şi s-ar putea să vină doi sau trei. Sunt şi jucători de afară. Bogdan a văzut un jucător bun în Brazilia, l-a văzut live, cu ochii lui. E un jucător interesant”, a adăugat Iuliu Mureşan.

După 22 de runde scurse din acest sezon, CFR Cluj se află pe locul 1 cu 49 de puncte, cu două mai mult decât FCSB şi cu şase peste CSU Craiova, formaţie aflată pe locul 3 în Liga I.

La reluarea campionatului, la începutul lunii februarie, CFR Cluj va mai juca cu Chiajna şi Astra Giurgiu şi în deplasare cu echipele FCSB şi Juventus Bucureşti.

 

Cristi P. 

Citește și...