Charlie Puth a încercat să îl salveze de la moarte pe Mac Miller. Dar a fost prea târziu

Publicat: 12/09/2018 | 15:04
Charlie Puth a încercat să îl salveze de la moarte pe Mac Miller. Dar a fost prea târziu

Charlie Puth a încercat să îl salveze de la moarte pe Mac Miller, rapperul american care a fost găsit decedat în locuința sa în luna septembrie a acestui an. Cei doi erau foarte bun prieteni. Charlie Puth, autorul hit-ului ‘We Don’t Talk Anymore’, spera să îl poată ajuta pe prietenul său să își schimbe viața, după ani de luptă cu dependența de substanțe interzise.

Charlie Puth a acordat un interviu pentru E!News și, potrivit contactmusic.com, a declarat că el și Mac Miller vorbeau aproape zilnic. Chiar dacă”eu nu leg, de obicei, prietenii atât de repede. Îl cunoșteam de aproximativ șase luni, dar am devenit foarete apropiați. Am devenit prieteni buni”, a mai spus artistul.

Foatul prieten a lui Mac Miller a insistat, bineînțeles, asupra subiectului ”fierbinte”, consumul de droguri. ”Mereu mi-am dorit să îl ajut să ducă o viață curată. Întotdeauna am crezut că voi reuși să-l ajut să renunțe la droguri și să ducă o viață substanțe interzise”.  

Nu mai suport să pierd prieteni în acest fel” – mesajul transmis către Mac Miller

Charlie Puth a oferit și o altă informație interesantă: „De fiecare dată când moare cineva apropiat mie, simt nevoia să trimit un mesaj pe telefonul persoanei respective – habar nu am de ce fac asta – scriu simplu ‘Te iubesc, omule’! Deși știu că nu voi primi un răspunS. Dar totuși fac acest lucru.”

După decesului lui Mac Miller, Charlie Puth a postat un mesaj pe conturile de socializare ale fostului său prieten: „Nu cred că e real ce se întâmplă, încă aștept să mă suni și să îmi spui că a fost doar o glumă. Ți-am trimis un mesaj pe telefon. Nu mai suport să pierd prieteni în acest fel… îmi doresc să fi petrecut mai mult timp cu tine în ultimele săptămâni… Îmi pare atât de rău… Odihnește-te în pace, MAC… ai scris coloana sonoră a anilor mei de liceu și sunt atât de fericit că te-am cunoscut…”

Mac Miller a fost iubitul Arianei Grande până în luna mai a acestui an, când cei doi au decis de comun acord să se despartă. Ariana și Mac au fost împreună din august 2016 până în mai 2018. La două săptămâni de la despărțire, Ariana s-a afișat cu noul ei iubit, actorul Pete Davidson, cu care s-a și logodit. Acest lucru l-a afectat foarte tare pe Mac Miller.