Chimia dintre ei i-a dus in finala „Romanii au talent”! Care e adevarata relatie dintre Oana si Alex

Publicat: 15/05/2015 | 00:06
Chimia dintre ei i-a dus in finala „Romanii au talent”! Care e adevarata relatie dintre Oana si Alex

  Alex Bordea si Oana Zara au facut un cuplu de senzatie pe scena "Romanii au talent", cu un dans absolut spectaculos, motiv pentru care, cei doi au fost trimisi in marea finala de cei patru jurati.

Chiar daca multi au banuit ca intre cei doi tineri exista si o poveste de dragoste, niciunul dintre ei nu au recunoscut in fata tuturor acest lucru, lasand loc de impresii, mai ales ca dansul lor a fost unul plin de pasiune si a dat de banuit. „Asta e dragostea”, a scris tanara in dreptul fotografiei.

Oana Zara

Se pare ca intr-adevar Alex Bordea si Oana Zara sunt mai mult decat simpli parteneri de dans, iar acestia au fost dati de gol chiar de una dintre prietene. Tanara a postat pe contul de socializare o imagine cu cei doi dansatori, alaturi de care a lasat un mesaj cu subinteles. „Asta e dragostea”, a fost mesajul fetei.

Oana Zara

Alex Bordea si Oana Zara petrec foarte mult timp impreuna, insa, pentru moment nu ai-au dorit sa recunoasca faptul ca intre ei exista o altfel de legatura.

Traian Constantin Tomanii au Talent

Alex Bordea şi Oana Zara sunt doi dansatori extrem de talentaţi. Prin dansul lor, ei au transmis emoţie, puritate şi dragoste. Cei patru membri ai juriului, Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis, s-au văzut astfel nevoiţi să ia o decizie şi astfel au trimis cuplul de dansatori în finală.

Citește și...