Chipciu luat în primire de „Bursuc”: „Și el, ca și Țucudean, nu a jucat fotbal!”

Autor: Cristian P
Publicat: 27/01/2020 | 12:29
Chipciu luat în primire de „Bursuc”: „Și el, ca și Țucudean, nu a jucat fotbal!”

Dan Petrescu, antrenorul principal al CFR Cluj nu l-a menajat deloc pe Alex Chipciu. La revenirea în țară din cantonamentul din Spania, tehnicianul campioanei și tototdată a liderului la zi al Ligii 1 a declarat că nu este încă mulțumit de randamentul lui Chipciu, lăsând să se înțeleagă că fostul jucător al FCSB-ului nu este titular de drept.


Biletul Zilei »Trei selecții din trei sporturi diferite pentru un strat lansat de săptămână!


„Și el, ca și Țucudean, nu a jucat fotbal. A alergat bine, dar fotbal nu a jucat. E un profesionist extraordinar, vrea, dar nu cred că poate în momentul ăsta ce vreau eu de la el. Trebuie să avem răbdare, mie nu îmi place să grăbesc un jucător, să îl arunc în joc pentru că fanii și presa o să îl judece imediat”, a declarat Dan Petrescu la finalul cantonamentului susținut în Spania.

În acest context, șansele ca Alex Chipciu să debuteze ca titular într-un meci oficial în tricoul CFR Cluj contra fostei sale formații FCSB sunt foarte mici, însă Chipciu pare împăcat cu această decizie luată de „Bursuc”.

„N-am catalogat niciodată un antrenor după ăsta este antrenor bun, ăsta nu este antrenor bun. Fiecare antrenor are lucrurile sale forte. Important e dacă mă pot adapta la cerinţele sale. Asta e cel mai greu acum pentru mine. În momentul în care voi reuşi să mă adaptez, atunci va fi în regulă”, a declarat Alexandru Chipciu.

Deeby-ul dintre CFR Cluj și FCSB va avea loc duminică, 2 feburarie de la ora 20:00. După 22 de runde, CFR Cluj este pe primul loc cu 44 de puncte în timp ce FCSB este pe locul 3 cu 39 de puncte dar cu un meic mai puțin disputat, cel cu FC Voluntari.

 

Citește și...