Chitaristul Dave Grohl, de la Foo Fighters, a fost operat la un braț

Publicat: 14/02/2019 | 14:49

Chitaristul și cântărețul american Dave Grohl, membru al formației de muzică rock Foo Fighters, a fost operat la un braț, în urma unor probleme de sănătate mai vechi, potrivit contactmusic.com. Formația Foo Fighters a anunțat recent că va anula mai multe concerte programate în februarie, după ce „un membru al trupei s-a rănit„, iar apoi informația a fost detaliată de Dave Grohl.

Este o problemă cu care mă confrunt de mult timp, nu este sfârșitul lumii, dar trebuia să mă operez la braț, pentru că trebuie să îmi plătesc chiria„, a declarat acesta într-o conferință de presă.

Dave Grohl a mai spus că această intervenție chirurgicală i-a oferit și oportunitatea de a se odihni după o lungă perioadă aglomerată.

În vârstă de 50 de ani, cântărețul şi chitaristul Dave Grohl a înfiinţat trupa Foo Fighters în 1995, în Seattle, după ce grupul Nirvana, unde cânta la tobe, s-a destrămat, în urma sinuciderii lui Kurt Cobain, în 1994. De-a lungul unei cariere de peste 20 de ani, Foo Fighters a lansat nouă materiale discografice de studio – cel mai recent în 2017, „Concrete & Gold” -, dintre care patru au primit premiul Grammy pentru cel mai bun album rock al anului.

Citește și...