Chris Brown, dat în judecată pentru că a găzduit o petrecere la care o femeie ar fi fost violată

Publicat: 10/05/2018 | 15:34

Cântăreţul american Chris Brown a fost dat în judecată pentru că a găzduit în 2017 o petrecere la locuinţa sa, eveniment în timpul căruia o femeie ar fi fost violată, scrie hollywoodreporter.com. Chris Brown este acuzat că s-a numărat printre persoanele care au conspirat, au ajutat şi au asistat la violurile care ar fi avut loc la acea petrecere.

Acesta este unul dintre cele mai oribile cazuri de abuz sexual pe care le-am văzut. Clienta noastră, pe care o vom numi Jane Doe, a fost traumatizată grav de ceea ce i s-a întâmplat”, a spus avocata femeii la o conferinţă de presă care a avut loc miercuri.

Potrivit plângerii înregistrate de Allred, obţinută de Billboard, Jane Doe a participat la un concert la 1 Oak din West Hollywood, în urma căruia a fost invitată să meargă la o petrecere la un studio de înregistrări unde lucrat Brown şi rapperul Young Lo – al cărui nume real este Lowell Grissom Jr. După ce a ajuns acolo, acesteia i-ar fi fost confiscat telefonul mobil, pentru că Brown nu permitea accesul cu telefoane mobile în studio. Doe susţine că telefonul nu i-a fost dat înapoi nici atunci când a spus că vrea să plece. Apoi, ar fi fost forţată să meargă la locuinţa lui Brown pentru a îşi recupera telefonul.

La locuinţa lui Brown, potrivit reclamantei, au fost puse la dispoziţia invitaţilor băuturi alcoolice şi droguri ilegale între care s-au numărat cocaină, marijuana şi drogul Molly. Doe susţine că Brown le-a dat femeilor invitate, inclusiv ei, câte o pilulă umplută cu un praf alb şi le-a îndemnat să le înghită pentru „a se simţi bine”. Doe ar fi refuzat şi ar fi încercat să se izoleze.

Reclamanta mai susţine că Brown şi Grissom aveau arme de foc şi că a fost intimidată de comportamentul general agresiv din acea locuinţă.

Citește și...