Christian Sabbagh, nuntă și botez în secret. Ce rochie a purtat mireasa

Publicat: 10/09/2019 | 08:03
Christian Sabbagh, nuntă și botez în secret. Ce rochie  a purtat mireasa

Christian Sabbagh s-a căsătorit în mare secret în acest weekend cu aleasa inimii sale, Iulia, și, totodată, mama băiețelului său, pe care l-au botezat în aceeași zi. Cei doi s-au căsătorit civil în anul 2017, iar acum au făcut cununia religioasă, eveniment planificat din scurt, după cum se arată în invitație: „Trăim în secolul vitezei, ca atare am decis să ne unim destinele în mai puțin de 48 de ore”.

Jurnalistul a postat pe contul său de Facebook două poze cu mireasa lui, în descrierea cărora i-a făcut complimente soţiei sale. „Am cea mai sexy soţie“, a scris Sabbagh în dreptul fotografiei. „Eşti mireasa vieţii mele!“, i-a transmis prezentatorul prin intermediul altei fotografii.

Christian Sabbagh a filmat nașterea celui de-al patrulea copil

Christian Sabbagh a devenit tătic pentru a patra oară luni, 15 octombrie, iar vestea că micuțul vine pe lume a fost o surpriză neașteptată pentru el și soția lui. Potrivit calculelor medicilor, Iulia Sabbagh trebuia să nască la sfârșitul lunii.

(…). Eram în cabinetul medicului și ne-a spus să mergem în sala de nașteri. Am înlemnit, nu știam ce să fac. Eram cu Anais, (…). Am patru copii, să știi că nu schimbasem scutece, dar… viața te învață. (…). Eu am filmat nașterea. (…)”, a povestit Christian Sabbagh în cadrul emisiunii “Teo Show”.

Soacra lui Christian Sabbagh a venit imediat din Spania în țară ca să-l ajute pe ginerele său, care a rămas singur să aibă grijă de micuța Anais. “Christi Junior. (…)”, a spus Iulia Sabbagh.

“În primul rând, mă bucur că familia noastră s-a mărit. (…).”, a spus Adi de la Vâlcea în cadrul emisiunii “Teo Show”.

“Nu am văzut niciodată un copil să semene atât de mult cu tatăl din prima zi de la naștere.”, a mărturisit Cristina, soția lui Adi de la Vâlcea.

Christian Sabbagh a devenit tătic pentru a patra oară luni, 15 octombrie. Fiul său a luat nota 10 la naștere, deși s-a născut cu două săptămâni înainte de termen. El și mămica, Iulia Sabbagh, se simt excelent și abia așteaptă să fie externați. Proaspătul tătic a dezvăluit că acasă îi va aștepta cu o surpriză de zile mari.

Citește și...