Christian Sabbagh, relație delicată cu soacra: „Am încercat să fiu diplomat”. Mama Iuliei a aflat de pe Facebook că va deveni bunică iar

Publicat: 26/02/2018 | 15:32

„Soacră, soacră, poamă acră” e o zicală din bătrâni, care pare să se potrivească în cazul lui Christian Sabbagh. Prezentatorul a dezvăluit cum a decurs discuția, după ce soacra sa a aflat că urmează încă un moștenitor. Iulia Sabbagh a mărturisit în cadrul interviului oferit astăzi că mama ei a aflat de pe Facebook că va deveni bunică pentru a doua oară. Soția moderatorului TV a spus și câte săptămâni are sarcina.

La 46 de ani, Christian Sabbagh se pregătește să devină tată pentru a patra oară. Soția lui i-a spus chiar de Dragobete că e însărcinată pentru a doua oară. Frumoasa brunetă era mai emoționată pentru reacția mamei sale, iar, aceasta a aflat că va deveni bunică după ce ginerele său a distribuit pe Facebook un articol despre sarcina Iuliei Sabbagh. În cadrul interviului, Christian Sabbagh a dezvăluit cum și-a abordat soacra atunci când l-a sunat.

„Nu mai îmi găseam, sincer, cuvintele. «Ce o să îi spun mamei mele, ce o să îi spun mătușii tale?», ea era panicată. (…). Săptămâna viitoare vă invităm la petrecere. (…). Vor fi cântăreți libanezi. (…). Eu cred că va fi cea mai fericită, dar acum nu știu dacă se vor bate pe suzetă. O casă mai mare? Acolo unde există dragoste, iată ce se întâmplă. Deși, recunosc, vin cam rar pe acasă. Dar și când se întâmplă, se întâmplă. (…). Cum poate fi o relație între un ginere și o soacră? I-am spus: «asta e, ne iubim, e o veste minunată și cred că ne împărtășiți fericirea»– am încercat să fiu diplomat. (…). Eu voiam să pun pistolul – atunci o să am grijă să îi pun o lavalieră.”, a spus Christian Sabbagh în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Iulia Sabbagh ar trebui să nască la sfârșitul acestui an, în octombrie. Frumoasa soție a prezentatorului TV a spus că e însărcinată în șase săptămâni și patru zile.

„Dacă o să aibă o surioară, o să aibă o prietenă loială, dacă o să fie frate, o să fie cei mai buni prieteni, pe viață . (…). Inițial, am vrut o petrecere restrânsă, dar am ajuns la 60 de invitați . Sunt în șase săptămâni și patru zile. (…). Mama mea a aflat după ce Cristi a distribuit acel articol cu sarcina (…). Eu vreau să pun microfonul faimos al lui Adi de la Vâlcea ca să fie artistă.”, a declarat Iulia Sabbagh, soția moderatorului TV.

Christian Sabbaghare o fetiță cu actuala soție și alți doi copii, dintr-o relație anterioară: Jasmine Anne Marie Sabbagh, Eduard Sabbagh.

Citește și...