Cinci romi au încercat să jefuiască un japonez la Roma! Ce a urmat întrece orice imaginaţie

Publicat: 31/03/2017 | 16:39
Cinci romi au încercat să jefuiască un japonez la Roma! Ce a urmat întrece orice imaginaţie

Cinci romi au încercat să jefuiască un turist japonez aflat în vacanţă la Roma. Ce a urmat întrece imaginaţia şi celui mai bun scenarist de filme de acţiune.

Cinci cetăţeni de etnie romă au încercat să jefuiască un japonez aflat în vacanţă la Roma. Bărbaţii şi-au găsit ”naşul”, căci victima era nimeni altul decât campionul Japoniei la Ju Jitzu, Yoshihiko Kamo.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vad cei cinci tigani inconjurand cuplul, iar unul dintre ei, cel mai solid, il confrunta agresiv pe japonez.

Acesta sta nemiscat cateva clipe, pana cand unul dintre tigani incearca sa-i smulga poseta sotiei, care se dezechilibreaza si aproape cade.
In acel moment, campionul de Ju Jitzu inceput sa se roteasca si sa sara dintr-o parte in alta ca si cum ar fi fost pe arcuri, imprastiind lovituri puternice in toti cei cinci tigani. Doi dintre agresori au reusit sa fuga.

Ceilalti trei, insa, au ajuns la serviciul de urgente al Policlinicii Umberto, iar prognosticul medicilor este rezervat, potrivit bzi.ro.

Japonezul a fost arestat, deocamdata, pentru vatamare corporala grava.