Cine a bătut-o pe Nicoleta Luciu! Anunțul făcut de brunetă: a povestit totul cu lux de amănunte

Publicat: 03/11/2019 | 13:27

În ultimii aproape 10 ani, Nicoleta Luciu apare tot mai rar în lumina reflectoarelor. Iar când se întâmplă, interviurile sale sunt interesante. În cadrul unuia, fosta asistentă TV a povestit cu amănunte cum a fost bătută în urmă cu mult timp și cine a lovit-o puternic.

Citește și: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească spectaculos: „În şase zile am dat jos trei kilograme”

Nicoleta Luciu a povestit episodul violent pe care l-a trăit

La 39 de ani, Nicoleta Luciu a reușit să păcălească destul de bine cu ajutorul dietei, sportului și a operațiilor estetice. Ea a dezvăluit în timpul unor declarații cum a fost bătută chiar de 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii. Ei bine, cea care a lovit-o este chiar mama sa, care i-a oferit astfel o lecție după ce ea a luat o parte din economiile familiei și nu a spus nimic. Episodul violent s-a petrecut în casa părintească din Drumul Taberei, București, iar complicea vedetei a fost chiar sora sa, Iuliana Luciu.

“Eu si sora mea, Iuliana, am descoperit rezerva de bani a mamei. Am luat de acolo cat ne-a trebuit, i-am cumparat flori si prajituri si, de restul, am mancat toata ziua inghetata si guma. Normal ca mama a aflat si am mancat o bataie…”, a rememorat vedeta în cadrul unui interviu mai vechi oferit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și: Ce substanță și-a băgat în față Nicoleta Luciu pentru a arăta mai tânără!

Nicoleta Luciu, în timpul unui interviu acordat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România
Nicoleta Luciu, în timpul unui interviu acordat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România

Nicoleta Luciu are patru copii cu soțul ei, Zsolt Csergo, și este o mămică extrem de dedicată și o parteneră de viață ideală.

“Unul dintre baietii mic mi-a facut un super-cadou! Azi-noapte a facut febra! Cel mare, mi-a daruit un ghiocel realizat din coca comestibila. L-am pus la pastrare in sertarul in care strang tot ce este facut de copiii mei, lucruri pe care li le voi da cand vor implini 18 ani!”, a mai spus frumoasa brunetă cu multă emoție în glas în cadrul acelorași declarații.

Nicoleta Luciu a devenit soția lui Zsolt Csergo în urmă cu 6 ani

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo. Ei au făcut nunta pe 21 aprilie 2012, după şapte ani de la primul sărut. Cei doi au împreună patru copii. Primul dintre ei este Zsolt Junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.