Surpriză: Cine este bărbatul în alb care a coordonat intervenția jandarmilor din Piața Victoriei

Publicat: 13/08/2018 | 10:35

Un bărbat în alb, cu o eșarfă pe față și în jurul gâtului, a făcut mare vâlvă după ce imaginile cu el s-au viralizat! În mai multe filmulețe de la protestele de acum câteva zile, el apare în fruntea jandarmilor în momentele cheie și le dă indicații. Bărbatul este Cătălin-Răzvan Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Românei. 

Cătălin Răzvan Paraschiv, şeful Brigăzii Speciale de Intervenţii a Jandarmeriei, a coordonat intervenţia forţelor de ordine la mitingul diasporei. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a refuzat să confirme faptul că Paraschiv a fost cel care a coordonat intervenția jandarmilor vineri seară (10 august), invocând protecţia datelor cu caracter personal, potrivit hotnews.ro. (Citește și Mircea Badea, amenințat cu moartea după protestul diasporei)

Fotografiile în care apare misteriosul bărbat în alb au fost distribuite masiv pe rețelele de socializare. Cei mai mulți au notat asemănarea dintre el și colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş. (Citește și Mitingul diasporei. Reacția Jandarmeriei după violențele din Piața Victoriei)

Bărbatul în alb apare în mai multe filmulețe de la proteste

Publicată de Raluca Si Robert pe Vineri, 10 August 2018

Citește și...