Cine este, de fapt, bărbatul sexy care a pregătit show-ul lui Ester Peony de la Tel Aviv! A fost la Exatlon și Dansez pentru tine

Publicat: 15/05/2019 | 18:13

Lucrează alături de cei mai mari coregrafi internaționali, a dansat pe scenele celor mai mari show-uri, a lucrat cu artiști celebri în toată lumea. Acum, celebrul coregraf Bruce revine în țara noastră pentru pune în scenă momentul ce va reprezenta România pe scena Eurovision 2019, organizat la Tel Aviv.

Citește și: Piesele de la Eurovision 2019. Ascultă toate melodiile

Lunar, Bruce face naveta București – Londra, fie pentru a lucra alături de alți dansatori internaționali, fie pentru cursuri de dans. Acum, Bruce va apărea pe scena celui mai spectaculos show din Europa, Eurovision, în dublă ipostază – coregraf și dansator.

“Eurovision înseamnă spectacol, muzică, dans. Exact ceea ce îmi place, exact ceea ce știu cel mai bine să fac. Mă bucur să fiu în echipa României și sunt mândru că toată experiența de coregraf și dansator pe care o am o să aducă un plus momentului On A Sunday”, spune Bruce.

Citește și: Pariuri Eurovision 2019. Care este ţara favorită

Bruce este unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi și dansatori din România. Acesta a debutat în show-ul “Dansez pentru tine” și, de-a lungul timpului, a lucrat cu unii dintre cei mai apreciați coregrafi ai lumii, inclusiv cu Brian Friedman, realizatorul coregrafiilor lui Britney Spears, Cher, Beyoncé sau Mariah Carey. Echipa României, reprezentată de Ester Peony și piesa ”On A Sunday”, va urca pe scenă de pe poziția a șasea, pe 16 mai, în a doua semifinală a competiției Eurovision. Pe numele real Valentin Chiș, coregraful a participat și la concursul “Exatlon”, difuzat de Kanal D.
Citește și...