Cine este Ilona Brezoianu, prezentatoarea emisiunii eXtra Factor, de la Antena 1. Controversa care o leagă de Mihai Bendeac

Publicat: 15/07/2020 | 12:49
Cine este Ilona Brezoianu, prezentatoarea emisiunii eXtra Factor, de la Antena 1. Controversa care o leagă de Mihai Bendeac

X Factor revine la Antena 1, iar odată cu emisiunea cu tematică muzicală, postul de televiziune va lansa şi un show complementar. Este vorba de eXtra Factor.

Cine este Ilona Brezoianu, actriţa care va prezenta eXtra Factor

Conform celor de la Antena 1, showul va fi difuzat online şi va prezenta detalii din culisele emisiunii X Factor, care revine pe micile ecrane de la toamnă, după un sezon de pauză. Prezentatoarea showului va fi Ilona Brezoianu, cea care este cunoscută pentru rolul lui Flori, din serialul Mangaliţa.

Emisiunea va fi difuzată săptămânal, pe platforma Antena Play, iar Ilona a declarat că a acceptat să prezinte acest show, ea fiind o pasionată a muzicii.

„Aș vrea ca acest proiect, fiind destinat online-ului, să surprindă cât mai multe lucruri interesante din spatele camerelor de luat vederi, de la echipă, la concurenți, jurați și tot ceea înseamnă mașinăria aceasta gigantică X Factor. E un proiect la care voi munci foarte mult și abia aștept să vedeți ce o să iasă”, a spus Ilona Brezoianu, conform paginademedia.ro.

În vârstă de 30 de ani, Ilona Brezoianu are o carieră solidă ca actriţă de teatru, fiind distribuită în mai multe spectacole care s-au jucat pe scena TNB şi fiind nominalizată la mai multe premii, încă de pe vremea în care era studentă la UNATC.

Momentul controversat cu Ilona Brezoianu şi Mihai Bendeac de la iUmor

Ilona este foarte apropiată de Mihai Bendeac, cel cu care a jucat în diferite spectacole de comedie. Noua prezentatoare de la eXtra Factor şi-a făcut apariţia sezonul trecut pe scena iUmor, unde a venit cu un număr de roast, care l-a avut în prim-plan chiar pe juratul emisiunii.

Actriţa i-a spus juratului: „Te speria dacă spuneam: Mihai, sunt însărcinată?”, iar apoi a scos un test de sarcină, întrebându-l ironic „Dacă e cu două lunii e pozitiv, nu?”, spre amuzamentul celorlalţi juraţi şi al publicului.

Nunărul l-a amuzat pe Mihai Bendeac, însă anumite părţi l-au făcut să se simtă vizibil jenat pe actor.

„Sunt anumite persoane cu care co-exist în această viață și îmi este foarte greu în momentul ăla să fac o departajare între persoana respectivă și contextul în care se află în acest moment. Am fost emoționat s-o văd”, a mărturisit acesta.