Acasă » Exclusiv » Cine este în realitate “rusoaica” Daria Radionova și cum a ajuns în anturajul musculosului reținut pentru trafic de persoane și șantaj

Cine este în realitate “rusoaica” Daria Radionova și cum a ajuns în anturajul musculosului reținut pentru trafic de persoane și șantaj

De: Daria Popa 11/11/2020 | 23:44

Apar noi detalii interesante despre iubita lui Alex Bodi! Daria Radionova pozează adesea într-o divă și susține că este rusoaică însă CANCAN.RO a aflat amănunte uluitoare din trecutul șatenei. Vă reamintim că milionarul din Mediaș a fost reținut miercuri seară pentru 24 de ore, după ce i s-au adus acuzații grave într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu urmează să fie prezentat, joi, magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Potrivit unor surse judiciare, Alex Bodi ar fi acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi şantaj, în dosarul în care mai mulţi interlopi sunt vizați pentru că ar fi recrutat tinere pentru prostituţie prin metoda „Loverboy”.

NU RATA: ALEX BODI, RIDICAT DE PROCURORII DIICOT. MARIUS NIȚĂ ARUNCĂ „BOMBA”: MĂ GÂNDESC DACĂ NU CUMVA BIANCA A FOST IMPLICATĂ…

Despre Alex Bodi am aflat cu toții că se orientează mereu către femei frumoase, tunate, dar și cu potențial financiar, căci nu prea îl vedem pe milionarul musculos să-și îndrepte atenția către o femeie obișnuită, fără operații estetice, de „rând”, cum s-ar zice…
Așa arăta Daria Radionova înainte de intervențiile estetice

Tocmai de aceea, afaceristului din Mediaș i s-ar fi aprins călcâiele după Daria Radionova, chiar în timp ce el și Bianca Drăgușanu pozau în cuplul perfect. Ba mai mult, ar fi „tradus-o” pe blondină timp de luni bune, după care și-a asumat relația cu „rusoaica” șatenă care i-a pus inima pe jar.

Rusoaică, rusoaică… dar cine este, de fapt, Daria Radionova?

Cine era Daria Radionova înainte

Prin intermediul celebrei adrese [email protected], am intrat în posesia unor informații savuroase legate de Daria Radionova, dar și de trecutul ei. Se pare că șatena de care s-a îndrăgostit lulea fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu este tocmai ceea ce pare a fi.

CANCAN.RO a aflat că Daria Radionova nu este nici pe departe o rusoaică get-beget, ci mai degrabă se trage din Chișinău. În anii 2016-2017, șatena Daria nu arăta deloc așa cum arată în prezent. Actuala iubită a lui Alex Bodi nu se împrietenise atât de bine cu medicul estetician, așa că aspectul său fizic era cu totul diferit față de cel din ziua de azi.

CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU DARIA RADIONOVA, ÎN TIMP CE ALEX BODI ERA SĂLTAT DE DIICOT ȘI RUSOAICA SE AFLA ÎN LOCUINŢĂ

Cu puțin mai multe kilograme, fără operații la nivelul feței și cu o altă identitate, Daria Radionova nu era aceeași divă din 2020. CANCAN.RO a aflat, în exclusivitate, că numele de familie al Dariei nu era nicidecum Radionova, ci Cabacova și ea este, de fapt, din Chișinău. Cu toate acestea, șatena și-a schimbat identitatea și a ajuns, ulterior, femeia „puternică” în care pozează astăzi.
Daria Radionova, înainte de operațiile estetice

Daria Radionova s-a tunat din cap și până în picioare

CANCAN.RO a aflat, de la specialiștii în domeniu, că Daria Radionova a optat pentru liposucție, injectarea grăsimii în fese, acid hialuronic în buze, minimum trei rinoplastii și, așa cum se poate vedea și din imaginile postate de șatenă, silicoane uriașe, totul pentru a arăta așa cum își dorește.

Daria Radionova avea câteva kilograme bune în plus, buzele sale erau subțiri, silicoanele lipseau cu desăvârșire și nici stilul vestimentar pe care îl afișează în prezent nu se regăsea deloc în imaginea ei de atunci.

Femeia de afaceri din Londra, așa cum îi place să se prezinte, a cunoscut, însă, puterea esteticienilor, așa că s-a schimbat complet și așa a ajuns să-l cucerească pe milionarul din Mediaș. Așa se face că, la numai 24 de ani, Daria este campioană la operații estetice. Ceea ce poate arăta că Alex Bodi urmărește un anumit tipar de femeie, cât mai elegantă și cât mai… operată.

Ce făcea Daria Radionova, în timp ce Alex Bodi era ridicat de DIICOT

Miercuri, Alex Bodi a fost ridicat de DIICOT din propria locuință, după ce i s-au adus acuzații grave într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism. Rămasă singură în casă după ce Alex Bodi a fost luat de mascați, Daria Radionova a cerut ajutorul prietenilor. Pentru a o scoate din această situație, iubita lui Joseph – partenerul de afaceri și prietenul lui Alex – împreună cu alți amici au mers la Alex Bodi acasă.

Daria a fost nevoită să stea ore în șir  singură în casă, după ce mascații au descins miercuri dimineață la vila lui Bodi. Încă din momentul în care și-au asumat relația, Daria a venit la București pentru a sta cu iubitul ei. Desigur, nici prin cap nu i-ar fi trecut că va fi martora unor asemenea lucruri.

VEZI ȘI: CE FĂCEAU VICTOR SLAV ȘI SOFIA CU CÂTEVA ORE ÎNAINTE DE REȚINEREA LUI ALEX BODI. BIANCA, DETERMINATĂ PLECE DIN ȚARĂ CU TOT CU FIICA SA. VIDEO

Alex Bodi a fost săltat de mascați

Procurorii DIICOT au făcut miercuri dimineață percheziții la vila lui Alex Bodi. Afaceristul este suspectat că are legături cu rețelele mafiote. În urma perchezițiilor, Alex Bodi a fost ridicat de mascați și dus la DIICOT Craiova, după care a fost reținut pentru 24 de ore.

În mod neașteptat, Bianca Drăgușanu a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, că îl consideră pe fostul ei soț, bănuit că a bătut-o în repetate rânduri, complet nevinovat.

Alex Bodi a fost dus la audieri și ulterior reținut

„Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat.

Sunt convinsă că va ieși OK din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare dată din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură că va fi bine. Atât am de declarat”, ne-a mărturisit Bianca.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii decizia
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
"Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare". Ce nu le poate refuza niciodată Alex Velea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...