Cine este românca omorâtă de iubit, în Spania. Alina era mămica unui copil de 14 ani

Publicat: 19/02/2020 | 08:51
Cine este românca omorâtă de iubit, în Spania. Alina era mămica unui copil de 14 ani

Apar informații șocante cu privire la românca de 34 de ani care a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei olandez, de 59 de ani. Tânăra se numea Alina Mocanu și avea un fiu minor, de numai 14 ani, care acum a rămas orfan de mamă. 

Alina Mocanu, femeia româncă ucisă de iubitul ei olandez de 59 de ani era împreună cu acesta de aproape 2 ani. Recent, femeia îl reclamase pentru un episod de violență și reușise să obțină un ordin de restricție pe numele bărbatului. Presa din Spania relatează faptul că românca a murit duminică noaptea, la serviciu, după ce bărbatul a atacat-o cu sânge rece pe Alina cu un cuțit, după care i-a înfășurat trupul într-un cearșaf și l-a aruncat la gunoi, într-un tomberon.

În fața oamenilor legii, olandezul de 59 de ani și-a recunoscut fapta și a declarat că a atacat-o pe româncă în urma unui conflict spontan. Poliția a demarat o anchetă în acest caz, mai ales că arma crimei nu a fost găsită încă.

În cursul zilei de astăzi se vor efectua percheziții în locuința în care a avut loc crima, dar și la locul de muncă al criminalului olandez. Copilul de numai 14 ani al Alinei Mocanu este în stare de șoc de la aflarea veștii că mama lui a murit, iar familia româncei de 34 de ani este răpusă de durere.