Cine l-a cumintit pe „Printul mezelurilor!” „Noul membru al familiei…”

Publicat: 08/09/2015 | 00:11

Tudor Naghi, fiul regretatului patron al fabricii de mezeluri din Calarasi a socat mereu pe toata lumea cu placerea sa dusa la extrem pentru risc. Iata insa ca in viata lui a aparut...cineva care l-a cumintit!

Nu este vorba de fiica sa care are deja cativa anisori, ci despre o alta prezenta placuta in viata „Printului Mezelurilor”. Tudor Naghi si-a ingrijorat mereu prietenii si familia cu hobby-urile sale periculoase, iar contul sau de pe retelele de socializare este plin cu ispravile sale: curse nebunesti de off-road cu motocicleta sau jeepul, plimbari cu jetul sau salupa, si alte ocupatii considerate de mai toata lumea „periculoase”.

tudor naghi

Sotia, prietenii, toti l-au rugat sa se potoleasca, dar nevoia de adrenalina l-a impins mereu in fata pe Tudor Naghi, care este un impatimit al sporturilor nautice, chiar daca tatal sau si-a gasit sfarsitul intr-un accident de salupa.

tudor naghi

 

Este topit dupa pisoi

Iata insa ca fiul „regelui Mezelurilor” are mai multe sanse sa petreaca timpul acasa, pentru ca in viata lui a intrat…o pisicuta!

tudor naghi

Tudor Naghi este topit dupa micul pisoi, jucaria vie a fiicei sale, si s-a imortalizat pentru prieteni. „Noul membru al familiei” a scris „Printul mezelurilor” la descrierea fotografiei facute alaturi de puiul de pisica birmaneza, alba si cu o blana deosebit de bogata. Milionarul a primit o serie de aprecieri din partea prietenilor virtuali.

(M.N.)
 

Citește și...