Cine sunt Cristina Nedelcu și Yamato Zaharia, noii concurenți de la Exatlon 2

Publicat: 20/08/2018 | 18:17

Încă doi sportivi de top și-au anunțat prezența la Exatlon 2! Este vorba despre gimnasta Cristina Nedelcu și luptătorul de kempo Yamato Zaharia. 

Din echipa Faimoșilor vor face parte și Cristina Nedelcu, multiplă campioana mondiala, europeana si nationala la gimnastica aerobica, si Yamato Zaharia, multiplu campion national, european si mondial la Kempo.

Emisiunea „Exatlon” a fost urmărită de milioane de telespectatori și se pare că postul turcesc a pregătit o mare surpriză pentru ei. Este oficial, sezonul 2 începe mai devreme, deși toată lumea se aștepa să reînceapă în ianuarie, așa cum a fost cel precedent și au fost anunţați deja și primii doi concurenţi, care fac parte din echipa “Faimoşilor”.

Se aude că solista Mellina este pe listele celor de la “Exatlon”, fratele Alinei Pană, Războinica din sezonul 1, dar şi soţul Andei Adam, Sorin Andrei Nicolescu. Deja s-au ales concurenţii şi doi dintre aceştia au fost anunţaţi oficial. Este vorba despre Silvia Stroescu, campioană olimpică la gimnastică, dar şi Mirel Drăgan, multiplu campion naţional, european şi mondial, la Kempo. Cei doi vor  concura în echipa „Faimoşilor”, pe traseele complicate din Republica Dominicană.

Citește și...