Cine sunt DJ-ii care s-au întâlnit la premiera mondială cu actorii principali din ”Bad Boys 3”! I-ai văzut pe mainstage-ul Untold!

Autor: C. C.
Publicat: 22/01/2020 | 16:51
Cine sunt DJ-ii care s-au întâlnit la premiera mondială cu actorii principali din ”Bad Boys 3”! I-ai văzut pe mainstage-ul Untold!

Industria muzicală este extrem de versatilă, permite apariția de genuri noi, dar in egală măsură oamenii implicați in acest fenomen au șansa de a experimenta și dincolo de muzică. Will Smith e un „bad boy” care a început cu muzică și a continuat cu actoria, e într-o forma de zile mari și adoră să mergă la festivaluri de muzică electronică. În 2018 a fost în mainstage @ Ultra, alături de Marshmello.(CITEȘTE ȘI: CUM A ÎNCERCAT GIGI BECALI SĂ ÎI ÎNDUPLECE PE JUDECĂTORI: “AM DONAT PESTE 60 DE MILIOANE € CĂTRE BISERICI ȘI BOLNAVI” + ”AM CONSTRUIT O…”)

 La 25 de ani de la lansarea primului film ”Bad Boys”, Mike Lowrey și Marcus Burnett – Will Smith și Martin Lawrence- revin în această a treia parte a francizei, a cărei premieră a avut loc pe 17 ianuarie.(NU RATA: ANNA MANECHINA, INEL CU DIAMANT DE LA UN AFACERIST +40. “ESTE UN BĂRBAT FRUMOS, GALANT ȘI…”)

DJ-ii care s-au întâlnit la premiera mondială cu actorii principali din ”Bad Boys 3”!

Adil El Arbi și Bilall Fallah, sunt belgienii care s-au ocupat de regia celei mai noi apariții din seria Bad Boys, dar ei au regizat si clipul video pentru “When I Grow Up”. Dimitri Vegas & Like Mike sunt cei care au ocupat locul 1 în TOP 100 DJ Mag ediția 2019, au făcut cel mai tare crowd control în mainstage-ul UNTOLD, dar sunt și doi tipi care cochetează cu cinematografia si zona de gaming. A fost un moment perfect pentru ca Dimitri Vegas, Like Mike,  și Martin Lawrence să se intălnească la premiera mondiala a acestui blockbuster. Fotografia celor 4 a generat big-buzz în mediul online

 

Citește și...