Cine vrea să-ţi dea o cruciuliţă cadou? Motivul pentru care ar trebui s-o refuzi

Publicat: 18/11/2017 | 13:16

Amuletele au o putere specială asupra noastră. Ele ne pot încărca energetic, ne pot oferi o stare de bine sau, dimpotrivă, ne pot da o stare de iritabilitate. Multe din micuţele obiecte pe care le purtăm în buzunar sau le punem la gât au puteri speciale, conform legilor ezoterismului. Este important să le alegem cu grijă şi să le purtăm în anumite momente. Cea mai puternică amuletă este cruciuliţa purtată la gât. Nu este doar o bijuterie care se potriveşte unei ţinute. De multe ori, cruciuliţele sunt moşteniri de familie, primite de la părinţi sau bunici.

 

Trebuie spus că odată cu predarea acestor obiecte (mai ales dacă sunt sfinţite în biserică) se va transfera şi istoria spirituală, încărcătura vibraţională, emoţiile păstrate timp de generaţii. Dacă acea cruciuliţă a purtat noroc generaţiilor trecute va transfera acele energii pozitive urmaşilor. Dacă a fost martoră la necazuri, este indicat să renunţăm la astfel de obiecte. Se întâmplă mai rar ca o cruciuliţă sfinţită să aducă ghinioane, însă există şi astfel de posibilităţi. Una din cele mai puternice bijuterii este rozariul purtat de catolici. Amuleta are o însemnătate specială şi poartă aceleaşi energii indiferent dacă este din lemn, argint sau aur.

În afară de cruciuliţe, pandantivele cu îngeri sau cu stele pot aduce protecţia spirituală de care avem nevoie atunci când ne simţim deznădăjduiţi. Pe de altă parte, forma de piramidă, dragonul sau steaua lui David nu pot fi purtate de oricine. Aceste simboluri sunt specifice doar oamenilor cu o inteligenţă emoţională superioară. Ele pot acţiona ca un bumerang. Cel care transmite energii negative sau este înfuriat se poate lovi de aceleaşi energii din partea unei alte persoane care poartă aceleaşi amulete.

Mulţi oameni cred că dacă un obiect, amuleta sau statueta, se sparge toate energiile pozitive pe care l-a păstrat se vor dispersa. Aici e cu dus şi întors. Ezoteriştii spun că dacă aceste obiecte se sparg în momente în care psihicul e la pământ, este principalul semn transmis de divinitate că trebuie scăpat de urgenţă de anumite amintiri dureroase, conform bzi.ro.

Ciobirea obiectelor de decor cumpărate din magazinele cu tot felul de produse feng-shui este un alt avertisment că ceva nu funcţionează cum trebuie în viaţa noastră. Cei care au observat de-a lungul timpului felul în care amuletele ne influenţează starea de spirit au constatat că e foarte important în ce moment al vieţii ne alegem obiectele norocoase. Ele nu trebuie alese în momente de cumpănă. Universul, se spune, nu îi răsplăteşte pe cei care apelează la divinitate doar în momentele de criză. E indicat să cumpărăm astfel de obiecte atunci când avem o stare de bine, când energiile noastre pozitive sunt la cote înalte.

Citește și...