„Ciobi” lasă Botoșaniul pentru naționala Libanului: „ Dumincă voi pleca!”

Autor: Cristian P
Publicat: 01/06/2019 | 14:59
„Ciobi” lasă Botoșaniul pentru naționala Libanului: „ Dumincă voi pleca!”
Duelul cu Poli Iași, câștigat cu 2-0, a fost ultimul pe banca FC Botoșani pentru Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul a va pleca duminică la Beitur pentru a semna contractual cu reprezentativa libanului, locul 80 în ierhia FIFA.

Principalul a afirmat că FC Botoșani va rămâne în sufletul său și nu a exclus variant ca în cazul în care nu va ajunge la un numitor comun cu Libanul să revină la Botoșani.

„Ştiţi foarte bine înţelegerea mea cu domnul Valeriu Iftime. În cazul în care am o ofertă din zona Golfului, din străinătate, atunci domnul Valeriu îşi dă acordul să pot să plec. Nu vă ascund faptul că în momentul de faţă sunt discuţii. Dumincă voi pleca. Dacă a apărut în presa libaneză, înseamnă că… S-a discutat şi despre viitorul antrenor de la FC Botoşani, dar n-am cum să vă spun. Cum să vă spun aşa ceva? Eu o să rămân consilierul domnului Valeriu Iftime, în cazul în care voi pleca. Personal cred că după mine la Botoșani ar trebui tot un antrenor de tipul meu, o mână forte!”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul a preluat echipa de pe loc de baraj și a fost aproape de a o califica în play-off, ratând această oportunitate în ultima etapă a sezonului regular la Ovidiu cu Viitorul Constanța.

Parcursul din play-out a clasat FC Botoșani pe locul 8, poziție pe care moldovenii au câștigat-o în ultima etapă după ce s-au impus cu scorul de 2-0 în Copou în derby-ul Moldovei cu Poli Iași. Moldovenii au devansat în clasament cu un punct Dinamo, formație care a remizat, scor 0-0 cu FC Voluntari.

Citește și...