„Ciobi”, mulțumit cu punctul din fieful „lanternei”: „Îmi felicit jucătorii!”

Autor: Cristian P
Publicat: 04/05/2019 | 13:14
„Ciobi”, mulțumit cu punctul din fieful „lanternei”: „Îmi felicit jucătorii!”
Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, s-a declarat mulumit de remiza pe care elevii săi au înregistrat-o la Chiajna cu Concordia în meciul care a deschis returul play-out-ului Ligii 1.

Chiajna a condus de două oori pe tabela de marcaj, dar moldovenii au reușit de fiecare dată să revină și să plece de pe terenul ilfovenilor cu un punct.

După acest succes, moldovenii au rămas pe locul 3 cu 26 de puncte, dar „Ciobi” consideră că echipa mai are nevoie de puncte pentru a fi linitștiă pe finalul acestui sezon.

„Eu vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au avut puterea să revină de două ori. Nu este ușor. Ne așteptam să avem un meci greu pentru că situația lor este una complicată. Sunt mulțumit într-un fel de rezultat. Exceptând cele două erori, jocul nostru a fost unul bun. În ultimele trei-patru partide noi am practicat un fotbal bun. Sunt bucuros că în două jocuri am reușit să marcăm cinci goluri, să avem foarte multe situații de a marca. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Atâta timp cât matematic nu suntem salvați, trebuie să ne luptăm la fiecare meci să acumulăm puncte. Sincer, îmi fac griji. Dar jocul îmi dă speranțe. În ultimele meciuri am demonstrat că suntem o echipă care merităm să rămânem în prima ligă. La fotbal se poate întâmpla orice, așa că trebuie să fim foarte atenți”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani.

După acest rezultat Chiajna a acumulat 16 puncte și a rămas ultima în play-out, șansele ilfovenilor de a rămâne în prima ligă fiind foarte mici.

Citește și...