Ciorba reîncălzită are același gust pentru ei! După ce și-au spus „adio”, Zed și Noemi s-au afișat din nou împreună

Autor:
Publicat: 16/09/2020 | 09:14
Ciorba reîncălzită are același gust pentru ei! După ce și-au spus „adio”, Zed și Noemi s-au afișat din nou împreună

Cine spunea că ciorba reîncălzită nu mai are același gust, cu siguranță nu a remarcat povestea de iubire dintre Zed și Noemi. Regele Șoselelor s-a afișat din nou în compania blondinei, după ce, în urmă cu puțin timp, și-au spus „adio”.

Regele Șoselelor și iubita lui, Noemi Demeter, s-au afișat din nou împreună. Cei doi nu au putut să stea prea mult timp departe unul de celălalt, așa că s-au întâlnit și chiar au petrecut o zi întreagă împreună. De această dată, Zed și Noemi au renunțat la adrenalină și la viteză, așa că s-au mulțumit cu o plimbare cu…căruciorul pentru bagaje.

Fanii cuplului speră să fie semnul unei împăcări, mai ales că cei doi au foarte multe lucruri în comun, împărtășind aceeași pasiune: cea a mașinilor de lux, a vitezei și a adrenalinei la cote maxime.

Ale cui sunt, de fapt, mașinile cu care se afișează Zed

Zed este unul dintre cei mai proaspeți milionari din România! Se afișează mereu cu mașini de lux, de zeci și chiar de sute de mii de euro, apare în videoclipurile artiștilor de top, dar nimeni nu a știut până acum cel mai mare secret al său! Ei bine, se pare că bijuteriile pe patru roți pe care le conduce Zed nu sunt ale sale, ci aparțin unui cunoscut om de afaceri!

Zed, pe numele său real Silviu Zaharia este un tânăr din Brașov care a dat showbizul peste cap! De ce? Foarte simplu. Ori de câte ori iese din casă, Zed face prăpăd pe străzi cu mașinile de lux pe care le conduce.

Cu toate acestea, bijuteriile pe patru roți cu care se laudă Zed nu sunt ale lui. Mașinile luxoase aparțin, de fapt, patronului Plus Car Automobile, notează playtech.ro.

Pentru că arată într-un mare fel și are pe mână numai mașini de lux, Zed a bifat mai multe cuceriri din showbizul românesc. Astfel, potrivit sursei citate, tânărul de 31 de ani s-a iubit cu Denisa Nechifor, Roxana Bărău, dar și cu Larisa Tănăsoiu, fostă asistentă TV la Antena 1.