Ciprian Marica, încă o lovitură! Afacerile fotbalistului sunt în colaps. Au strâns datorii de…

Publicat: 24/05/2020 | 11:00

Ciprian Marica nu are deloc noroc în afaceri. Ambele firme în care este implicat fostul atacant al echipei naționale au strâns datorii mari, motiv pentru care ar trebui să decidă, curând, ce va face cu ele.

Ciprian Marica a fost iertat de Ioana Marcu după “Operațiunea Prosopul”, dar fostul jucător are acum încă un moment de cumpănă de trecut după ce afacerile i-au adus datorii de aproximativ 500.000 de euro.

În acte, potrivit wowbiz.ro, ex-“tricolorul” este implicat la “Caelia Mamaia SRL”, prin care administrează o plajă pe litoralul românesc, și “MCA Consulting LTD-SRL”, care oferă consultanță pentru afaceri și management.

(VEZI AICI: CUM SE APĂRĂ MARICA DUPĂ CE TOATĂ ȚARA L-A VĂZUT ÎN PROSOP, CU NEVASTA ALTUIA. “MI-AU ÎNSCENAT TOTUL…” + “SE PREGĂTEA SĂ DEVINĂ MINISTRUL SPORTULUI ȘI…”)

Ultimele date de la Ministerul de Finanțe arată că la finalul lui 2018, cele două firme ale lui Ciprian Marica aveau datorii totale de 2.258.355 de lei, adică de aproximativ 500.000 de euro.

Chiar dacă suma nu este deloc una de neglijat pentru fotbalist, care are o situație financiară mult peste medie, acesta ar trebui să decidă ce va face cu respectivele afaceri, dacă le va închide sau va încerca să le aducă pe profit.

(CITEȘTE ȘI: MARICA, SPAIMA PRIETENILOR DE FAMILIE! ARE LA ACTIV DOUĂ ”RECIDIVE” GRAVE…)

Ciprian Marica, relație cu Ioana Marcu

Ioana Marcu și Ciprian Marica au doi băieți împreună. Frumoasa blondă este mai mică decât fostul fotbalist cu opt ani, iar, în 2018, a terminat Facultatea de Medicină. În ziua ceremoniei de absolvire, Ciprian Marica a felicitat-o pe contul său de Instagram, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

(VEZI AICI: IUBITA LUI MARICA NE-A DEZVĂLUIT SECRETUL SILUETEI PERFECTE… UMBLĂ CU BORCANUL DE PROTEINE ÎN PORTBAGAJ!)

Atunci, el publicat două poze cu ei, iar la descriere a notat: “Doctor Marcu Ioana! Foarte bine, iub. Sunt mândru de tine”. Partenera de viață a fostului sportiv a ales să nu profeseze, ci să se dedice vieții de familie. Ea s-a născut în Constanța.