City, instrucție cu rivala pe „Old Trafford!”

Autor: Cristian P
Publicat: 08/01/2020 | 12:19
City, instrucție cu rivala pe „Old Trafford!”

Manchester City, deținătoarea trofeului Cupei Ligii Angliei, a făcut un pas uriaș spre calificarea în finala competiției unde va lupta pentru a-și apăra trofeul.


Iftime se alege cu mărunțiș de pe urma lui Onghenda: „ Nu a fost o afacere așa cum am vrut-o eu, care visam milioane de euro pe el!”


Echipa lui Pep Guardiola s-a impus fără emoții pe „Old Trafford” în fața rivalei Manchester United, scor 3-1 și a luat astfel o opțiune serioasă la calificarea în ultimul act al competiției, fiind greu de crezut că United va avea forța să întoarcă rezultatul în manșa retur care va avea loc în fieful „cetățenilor” pe 29 ianuarie.

Golurile echipei lui Pep Guardiola în acest meci au fost marcate de Silva (min.17), Mahrez (min.34), Pereira (min.38-aut.), golul de onoare al gazdelor fiind marcat de Rashford (min. 70).

În manșa tur a celei de-a doua semifinale, Leicester va primi astăzi pe teren propriu vizita celor de la Aston Villa. Oaspeții au ajuns conjunctural în semifinale, după ce au învins cu 5-0 Liverpool. Trebuie specificat însă că Villa a profitat de boicotul celor de la Liverpool, care au trimis echipa Academiei la meciul din sferturi, Jurgen Klopp fiind nemulțumit că Federația nu a reprogramat partida, duelul disputându-se în aceeași perioadă în care „cormoranii” participau la Campionatul Mondial al cluburilor. Leicester în schimb a profitat din plin de forma bună pe care o traversează și a trecut spectaculos în sferturi în deplasare de Everton cu 3-2.

Citește și...